11:09 Snarky Puppy is niet aan te lijnen

Opnamesessies in Kytopia en een feestelijke afsluiter in de Melkweg

Mark Bink ,

Snarky Puppy, een Amerikaans collectief dat optreedt in wisselende samenstellingen, gaat de hele wereld over en maakt muziek die niet past in een hokje. Het vormt een mix van onder andere funk, jazz, hiphop, latin en rock.  

Eerder dit jaar was Snarky Puppy live te zien in de North Sea Jazz Club en op het gelijknamige festival. Nu zijn ze terug in Nederland. En hoe! Deze week heb je namelijk de kans Michael League en zijn mannen op een bijzondere plek te zien optreden. Van 7 t/m 10 oktober speelt de band in Kytopia, het muzikale laboratorium van Colin Benders. Elke avond vinden twee opnamesessies plaats. Uit die acht sessies wordt een nieuw(e) album/dvd samengesteld. Als je kans wilt maken om hierbij te zijn op 10 oktober, kijk dan op de eventpagina op Facebook.

De band sluit de sesses feestelijk af in de Melkweg, met een optreden op vrijdag 11 oktober. Er zullen die avond ongetwijfeld ook nummers te horen zijn van hun nieuwe album, Family Dinner, Volume 1. Was je er eerder dit jaar niet bij en hou je van een funky feestje, mis het dan niet! 


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag