13:30 Gabriel Ananda, Luna City Express en Benny Rodrigues op laatste Thuishaven 2013

Organisatie pakt uit met meerdere headliners en weekender als afsluiting

Jouko Peters ,

Laatste keer
Aan alle pret komt een einde en datzelfde liedje gaat op voor de zomer. De zon en warme lucht verlaten ons land en daarmee komt er ook een einde aan de reeks Thuishaven(s) 2013. Geen goed en warm weer meer, dan ook geen Thuishaven. Organisatoren Job Cederhout, Jordi van der Heij, Kasper Jorissen en Ilian Klinkhamer begonnen op Koninginnedag dit jaar voor het eerst met een editie van het geslaagde concept, maar de eerste 'echte' thuishaven, in de ogen van de vaste Thuishaven-ganger, was op 26 mei in DOK 2013. De intieme plek bleek uitstekend geschikt voor een kickstart, maar na verloop van tijd ontgroeide Thuishaven de DOK. Er werd een nieuwe lege kavel gevonden op steenworp afstand van de thuisbasis. Een kavel waarop het komend weekeinde nog één keer goed losgaat.

Line-up
Dat het komend weekeinde wel eens extra gezellig zou gaan kunnen worden aan de Moermanskade is een realistische gedachte en met de kaartverkoop gaat het hard. Met bezoek van de immer goedlachse Benny Rodrigues, het gezellig knotsgekke duo Luna City Express (DE) en publiekslieveling Gabriel Ananda (DE) is dat niet vreemd te noemen. Naast deze vier heren komen ook Kombinat 100 (DE), Bram Fidder, Sid Le Rock (DE), Mira, Lexer (DE), Eelke Kleijn en Cat Carpenters in actie op de laatste Thuishaven van het zomerseizoen. Bezoekers dansen ditmaal niet in de open lucht, maar in een festivaltent, want de organisatie wil vanwege mogelijk koud en slecht weer geen enkel risico nemen. Lijkt geen gekke gedachte.

Benny op zaterdag

Deze week is er op donderdag niet de beroemde vraag of er in het weekeinde wel of geen thuishaven komt, want de weekender gaat gegarandeerd door, maar het blijft wel onzeker wie er op welke dag draaien. Dat geeft de organisatie nog niet prijs. Benny Rodrigues gaf op Facebook zojuist aan op zaterdag te draaien, maar voor de rest wordt vooral goed zoeken beloond. Kaarten voor de weekender kosten 12,50 euro, maar een dagkaart kopen is evengoed mogelijk. De schade bedraagt dan 7,50 euro. Van 13.00 tot 22.00 ben je daarmee verzekerd van nog éénmaal een bomvol weekeinde Thuishaven.

Thuishaven, Moermanskkade, zaterdag 28 & zondag 29 september, 13:00 - 22:00 uur


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag