14:50 Drumcode sterk vertegenwoordigd op nachtfestival van Schwung

Joell Mull en Jesper Dahlback kleuren line-up From Dusk Till Dawn

Redactie ,

Vergunning
Festivals overdag zijn er deze zomer in overvloed, maar festivals die ´s nachts plaatsvinden zijn schaars gezaaid. Onder het motto "in het donker komt alles pas echt tot zijn recht" organiseert Schwung op zaterdag 17 augustus een nachtfestival in Amsterdam-West. En daar is de organisatie naar eigen zeggen een tijdlang mee bezig geweest, want vergunningen krijgen voor een nachtfestival valt lang niet mee. From Dusk Till Dawn zit vol met techno en duurt van 18.00 uur 's avonds tot 06.00 uur 's ochtends.

Line-up
Voor een rauwe nacht is het industrieterrein in West, aan de Humberweg 7, een prima keuze. Het Drumcode label van de Zweedse technopionier Adam Beyer zendt Joel Mull en Jesper Dahlback naar Nederland toe en die twee staan garant voor weinig poespas. Minuszwei van het Duitse Wall Music en Daegon zijn daarnaast ook geen onbekende namen in de line-up. Schwung zou Schwung niet zijn als er geen aandacht is voor talent van eigen bodem en namens de organisatie neemt Folker Zwart plaats achter de draaitafels. Nederlander Souris completeert de line-up.

Kaartverkoop
Met de kaartverkoop gaat het hard, maar er zijn nog steeds kaarten verkrijgbaar via www.schwung-music.com. De early bird's zijn inmiddels vervlogen, maar voor 25 euro ben je verzekerd van een plek op de dansvloer. Er is voor de liefhebbers nog een BBQ gaande tot 21.00 uur en voor een totaalbedrag van 30 euro eet je onder begeleiding van de eerste bassklappers een stevige hap mee, om daarna de nacht door te dansen.

Schwung Outdoor, Humberweg 7, zaterdag 17 augustus, 18:00 - 06:00 uur


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag