09:27 Studio 80 met eigen stage op Mysteryland 2013

Neerlandsch grootste dance-festival viert twintigjarig jubileum met extra feestelijk programma en nieuwe area's

Redactie ,

Line up
het grootste dance-festival van Nederland, viert op zaterdag 24 augustus zijn twintigjarige jubileum met een extra feestelijk programma. Hierbij horen een aantal nieuwe area’s, waaronder een Studio 80 podium! De line up ademt ook helemaal de sfeer van de 80, een van de toonaangevende undergroundlocaties van Amsterdam, die dit jaar dan ook hoog eindigde in de DJ Mag Top 100 van beste internationale clubs. Bijna alle artiesten op het programma bewezen zich al eerder in de club op het Rembrandtplein: Steve Rachmad, Cassy, 2000 and one, Heidi, Homework, RAAF en Bram Fidder.

Tiga debuteert op het 80-stage. De Canadese dj-producer maakte naam op de golven van de electro-rage van zo’n tien jaar geleden en scoorde toen grote hits met onder andere Hot In Here en Sunglasses At Night. Door zijn popsucces sneeuwde een andere kwaltiteit van Tiga enigszins onder, namelijk dat hij ook een uitmuntend techno-dj is. En dat is precies wat je op een 80-stage wil zien.

Daniel Pearce, aka Eats Everything, is het afgelopen jaar internationaal als een komeet omhoog geschoten. De dj en producer uit Bristol (UK) beschikt over een unieke eigen sound, waarin elementen uit classic house, UK bass en Detroit techno tot een compleet nieuw geheel zijn gesmeed. Iedereen die Pearce’ imponerende set op Mysteryland 2012 heeft gezien, weet dat je hem echt moet checken.

Inluisteren voor het Stage80 kan hier:


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag