15:01 Andy Burrows en Hooverphonic komen naar Amsterdamse Bos Theater

Friendly Fire en organisator A Day At The Park slaan handen ineen voor nieuwe concertreeks

Redactie ,

Zondag 18 en zondag 25 augustus vinden de eerste edities plaats van Live at Amsterdamse Bos. Een serie intieme openluchtconcerten tijdens zomerzondagen in een verborgen parel, het Openlucht Theater in het Amsterdamse Bos. Zondag 18 augustus is de eer aan de Britse singer/songwriter Andy Burrows, waarna de Vlaamse band Hooverphonic zondag 25 augustus zal aantreden met compleet orkest. Live at Amsterdamse Bos is een samenwerkingsverband tussen Friendly Fire (Best Kept Secret Festival) en Frenk Wiersma (bekend van onder andere A Day at the Park).

Het wordt een broeierige avond voor een kleine groep bezoekers. Een avond die vroeg begint met in de namiddag ontspannen hangen in het park, een lekker hapje eten van Amsterdamse keukenkunstenaars, een voorprogramma met verrassende poëzie, karaoke-act of kleinkunst, gevolgd door de hoofdact.

Andy Burrows
Vorig jaar verscheen zijn solo debuutalbum Company, een plaat vol breekbare indiepop waarmee hij indruk maakte op zowel fans als critici. Hits als Keep On Moving On en Because I Know That I Can brachten Burrows zondermeer een gloednieuwe sterrenstatus. Met die meeslepende songs in gedachten lijk er geen betere headliner denkbaar om Live At Amsterdamse Bos te openen op zondag 18 augustus.

Hooverphonic With Orchestra
De Vlaamse band Hooverphonic zal de week erop, zondag 25 augustus, aantreden met compleet orkest. Een logische voortzetting van het geluid dat deze groep al sinds eind jaren 90 brengt, buitengewone sfeermuziek gecombineerd met ijzersterke popsongs. Ultieme droommuziek voor een zomerse zondagmiddag, daar gaat het Amsterdamse Bos nog veel plezier aan beleven.

Andy Burrows, Live At Amsterdamse Bos, Zondag 18 augustus, 17:00 uur
Hooverphonic, Live At Amsterdamse Bos, Zondag 25 augustus, 17:00 uur


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag