12:47 Blijburg viert tienjarig jubileum met weekender Costa Del Soul!

Win 2 x 2 kaarten en vier dit weekend mee op IJburg

Redactie ,

10 jaar Blijburg
Blijburg is jarig en dat mag gevierd worden. Met het Amsterdamse vergunningenbeleid is het niet vanzelfsprekend dat een locatie tien jaar overleeft. De organisator van Costa del Soul pakt komend weekend daarom uit met een weekendeditie van het zielvolle festival. Twee dagen lang feest ter ere van het tienjarig bestaan van Blijburg. Daarnaast werd onlangs bekend dat Blijburg zich definitief mag gaan vestigen op IJburg, voor de komende tien jaar althans. Ook dat is een kurkje wel waard!

Wat kun je verwachten?
Op het terrein vind stages gehost door Backstage, Rush Hour, Voyage Direct, Boston Strip, Audio Culture, Rendez Vous, Rookmachine, Click en Bodycode. Een lange lijst residents en locals, als Sandrien, Carlos Valdes, Mr. Mendel, Ille Bitch, Isis, Remy, Mudde, Trago en Kypski kunnen niet uitblijven op dit partijtje.

Daarnaast is er met twee dagen en vijf stages ook plek zat voor nieuwe gezichten op het Amsterdamse strandje. Voor i
edereen wat wils dus. Van snoeiharde techno tot soul-doordrenkte disco, van wereldmuziek tot UK bass en van house tot aan singer- songwriter bandjes. Bekijk de complete lin-up in op de eventpagina van Costa Del Soul.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag