12:04 Putsch is terug!

Underground warehouse party van resident Herr Anter start weer op 22 juni

Redactie ,

Oude doos
Van 2005 tot 2008 organiseerde Herr Arter samen met Eva Maria en de Pick up Club diverse underground warehouseparties in de ITW loods op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Grote namen als Matthias Kaden, Onur Ozer en Claude von Stroke draaiden de plaatjes samen met Amsterdammers als Carlos Valdes, Lauhaus en Sandrien. In 2007 won de organisatie zelfs een Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe organisatie! Er slingeren gelukkig nog oude beelden op het net om te zien hoe het daar aan toe ging.

Anno 2013
Herr Arter heeft zich afgelopen jaren volledig op muziekproductie gericht en onlangs enkele EP’s uitgebracht bij het New Yorkse label SoHo Beats. De succesvolle releaseparty was meteen aanleiding voor een nieuwe editie van Putsch

Het Haarlemse duo CloudRiders, opent met obscure Franse disco en diepe house met uitstapjes naar techhouse of electro. Heb je een track in een set van deze jongens nooit ergens anders gehoord? Dan komt hij ongetwijfelt uit hun eigen studio komen. Pep, David Reinhart en Her Arter draaien de rest van de avond back2back2back. Hun muzikale roots variëren van de platen van dj Sneak, Derrick Carter en Maurizio tot de italo, Chicago en Detroit techno van de resident zelve.

Putsch, Canvas, 22 juni 2013, 22:00 uur


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag