15:49 Genius of Time maakt Nederland-debuut

Prunk nodigt voor eigen clubavond Windmill ook Nicholas, Harry Wolfman en Elias Mazian uit

Jouko Peters ,

De eigen housy clubavond van Prunk kent vrijdagavond 26 april zijn tweede editie in club Air. Na een geslaagde eerste ronde met de Britten Dale Howard, Jay Tripwire en Jordan Peak heeft de Haarlemmer dit keer Genius of Time, Nicholas en Harry Wolfman gestrikt. Opnieuw een prachtige affiche op voorhand. De Zweden van Genius of Time maken in de Air eindeijk hun langverwachte Nederland-debuut, terwijl Wolfman onlangs door de BBC nog werd verkozen als talent van het jaar 2013. De stoere en stevige house van Nicholas behoeft niet veel introductie meer. Voor hem wordt het zijn tweede maal op Nederlandse bodem.

Nicholas staat in de housewereld goed bekend om zijn releases op bijvoorbeeld Gerd’s 4Lux. Veel van zijn platen lopen als een trein en het is eigenlijk wonderbaarlijk dat hij vrijdagavond pas voor de tweede maal in Nederland met bassen gaat smijten. Harry Wolfman is al een tijdje 'hot' in UK-scene. De piepjonge Brit mag voor het eerst zijn kunsten gaan vertonen hier en zal dat zonder enige twijfel doen. Het grote publiek kwam hem voor het eerst tegen toen hij met zijn remix van Ben Pearce's What I Might Do op de EP van Pearce belandde. 

Wie de bevlogen Alexander Berg en Nils Krogh van Genius of Time onlangs aan het werk zagen in de Berlijnse Boiler Room komen vrijdag zeker even een kijkje nemen in de grote zaal van de Air. De heren maakten er met veel analoge gear laatst een waar live-festijn van en zijn ontzettend opzwepend met hun melodieuze house. Met al een aantal hoog aangeslagen EP's staan de Zweden er meer dan uitstekend op. Gastheer Prunk zal ook draaien in de grote zaal. In de kleine zaal zorgen Elias Mazian, Moody Mehran en Digital Fashion voor het muzikale vertier. Er zijn nog tickets te koop via de volgende link.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag