14:19 Boiler Room-dj's en Amsterdamse Colombiaan Shimmer in Chapter 21

Tegenhanger van Chicago Social Club op zaterdagavond

Redactie ,

Als tegenhanger van de wekelijkse zaterdagavond in de Chicago Social Club, zo presenteren de mannen van FAMOUSFORNOW hun eigen avond in de Chapter 21. Er zijn inmiddels twee edities geweest en aanstaande zaterdag 11 mei vindt de noemenswaardige derde editie plaats.

Waarom zouden we naar de Chapter 21 gaan in plaats van naar bijvoorbeeld de Social Club? Volgens organisatoren Lars Brink en Jamie Van der Will is dat omdat er een dijk van een line-up staat en er daarnaast wordt gezorgd voor ander vertier. 'We proberen ons te onderscheiden met een creatieve invulling van de avond. In de voorgaande edities hadden we bijvoorbeeld een bodypainter die live bezig was en een waanzinnige graffiti-artiest. Dit keer komt Micha de Haan langs. Hij doet coole dingen met ballonnen en treedt over de hele wereld op", vertelt Brink.

Brink en van der Will hebben in ieder geval flink hun best gedaan wat de line-up betreft, want er komt een act langs die nog niet zo lang geleden de Boiler Room opblies én tracks uitbrengt op Jamie Jones' Hot Creations. De naam wil de organisatie (nog) niet prijsgeven, maar de kenners kunnen met een beetje nadenken zelf het rekensommetje wel maken. Vast staat dat Shimmer, FAMOUSFORNOW (Brink en Van der Will zelf) en de talentvolle David Granaada de andere vier zijn achter de decks. House, Deep House en Nu-Disco passeren de revue. De in Amsterdam woonachtige Colombiaan Shimmer heeft onder andere platen uitgebracht op het label Sleazy Deep en sluit de avond met zijn diepe sound af. Er zijn nog tickets voor het feest te koop via de volgende link. De evenementpagina is hier te vinden.
 


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag