15:34: Ejeca maakt debuut in Nederland

Deep House Amsterdam viert zaterdag haar eerste verjaardag in Studio K

Jouko Peters ,

Deep House Amsterdam is jarig geweest en pakt aanstaande zaterdag groots uit met de viering van haar eerste verjaardag in Studio K. Eigenaren Lex van Aken (Deep 'N Disco Boys) en Kevin de Roos (Kevin Duane) hebben voor de eerste verjaardag van hun oogappel, in samenwerking met UK Sounds, onder anderen de talentvolle dj's/producers Ejeca en Kezla uitgenodigd. Voor de Engelsman Ejeca betekent dat zijn debuut in Nederland. Hij gaat een set van vier uur draaien. Die andere energieke Engelsman, Kezla, draaide een aantal weken geleden voor het eerst in Amsterdam. In een loods bij station Sloterdijk brak hij de tent af.

Deep House Amsterdam verwierf naam met haar mixtapes en host de laatste tijd steeds vaker stages op feestjes door het land. In een jaar tijd hebben Van Aken en Duane prima werk verricht, want met een kleine 4.500 volgers op Facebook, staat Deep House Amsterdam er prima op. De nieuwe website is net in de lucht en ziet er gelikt uit. Aan de line-up van het 1-jarig bestaansfeestje is minstens net zo hard getimmerd. De samenwerking met UK Sounds is overduidelijk, want er staan maar liefst vier Britten geprogrammeerd. Ejeca en Kezla zijn al genoemd, Jonny Cade en Oli Furness zijn de andere twee. Ejeca is onder de liefhebbers waarschijnlijk al bekend na zijn Horizon EP en maakte onlangs een remix van een track van Bicep, die verschrikkelijk goed aansloeg en hieronder gratis te downloaden is.

Oli Furness heeft Van Aken en Duane beloofd om een speciale TR-909 set te komen doen en gaat alles uit de kast trekken, terwijl Jonny Cade onlangs nog produceerde met Huxley, de man die vorige week nog schitterde tijdens DGTL-festival. Drie van de vier Britten hebben nog niet eerder in Nederland gedraaid, wat de avond op voorhand in ieder geval de moeite waard maakt. Zeker voor liefhebbers van een stevige UK-sound en warme, harde basslijnen. Deep House Amsterdam zou de naam Amsterdam niet mogen dragen als er geen echte stadsjongens komen draaien én die zijn alom vertegenwoordigd. New Jack CityDeep 'N Disco Boys, Kevin Duane, Alexander Valentyn, Jimmy van Esch, Dirty Bastards, Daan de Boer, Faze, Pierre August, Max Ferdinand, Booddha, WNDWLCKRS en Martin Lucas zorgen voor de muziek in de andere twee zalen. 

Tickets
Kaarten zijn nog te koop via de volgende link: https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/2BLCCQFK


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag