16:00 Next Monday's Hangover verplaatst naar HMH

Vergunningen Jaap Eden Baan voldoen niet volgens stadsdeel

Redactie ,

Neem gratis een vriend of vriendin mee
Zojuist maakte de organisatie bekend dat zij tijdens het optuigen van de ontdooide schaatsbaan gistermiddag bezoek kregen van Stadsdeel-Oost. Volgens het stadsdeel zouden de lopende vergunningen ontoereikend zijn voor het feest dat morgen op de agenda staat. "We zijn sindsdien zwoegend en zwetend met z'n allen voor jullie bezig om een oplossing te verzinnen, we hebben onderhandeld om met noodplannen de veiligheid van het evenement te vergroten, zelf ambulances te huren, extra beveiliging in te zetten, zodat het toch mag doorgaan."

De organisatie stond met open mond te kijken, maar verhuisd vanmiddag de opbouw naar de Heineken Music Hall, waar het feest alsnog door zal gaan. "We hebben alle mogelijke locaties afgebeld, en de enige optie waar we nog iets neer kunnen zetten voor dit aantal mensen is de Heineken Music Hall. We hebben er lang over nagedacht of dit bij ons past, of we dit kunnen maken tegenover jullie, of dat haalbaar is."

"Met dank aan enorme inzet en meedenken van de HMH denken we echter dat we de komende 24 uur met ons fantastische team van bouwers en creatievelingen, sowieso zonder slaap maar met onmetelijk veel enthousiasme, een volwaardige Next Monday's Hangover te kunnen neerzetten. Alles gaat mee: de line-up, het decor en het licht en geluid, we gaan er voor, we laten ons niet klein krijgen."

Bovendien, zo meldt de organisatie, tickethouders kunnen om de veel grotere tent te vullen gratis een introducee meenemen. "Om jullie tegemoet te komen, en omdat de HMH ook wat voordelen met zich meebrengt ten opzichte van Jaap Eden, kunnen we dit voor jullie doen: Het feest begint wat later, maar gaat een stuk langer door. Meer info hierover volgt zsm. Daarnaast hebben we meer ruimte, dus kunnen we 2 mensen naar binnen laten per ticket. Jullie kunnen dus allemaal gratis een extra persoon meenemen op jullie ticket."

Next Monday's Hangover, HMH, Zaterdag 6 april 2013


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag