Line up Magneet Kick Off in Paradiso bekend

Last minute toevoeging Romanza Brava maakt programmering compleet

Redactie ,

Programma Kick-Off 2013
Magneet Festival trapt het festivalseizoen af door Paradiso op paaszondag 31 maart van top tot teen over te nemen. In de hoofdzaal spelen acts The Benelux, Qeaux Qeaux Joans, Pure!Soul!Power! en Romanza Brava, vroeger bekend als The Wild Romance, van wijlen Brood. Het stokje wordt doorgegeven aan dj's: Isis, Spacegirls en Tettero knallen de nacht door. Magneet Festival viert de opening van de online ideeënbox, vanaf 1 april is het mogelijk voor kunstenaars, muzikanten en andere creatieven om ideeën online in te dienen. De leukste en creatiefste uitvoerbare ideeën krijgen een plek in de programmering.

De bovenzaal is terrein van The Itches, Waterpolitie en Adam & the Relevants, vanaf middernacht neemt BMKLTSCH Records het stokje over met acts uit hun stal True Roman, U Know & The Drill en Mike Mago's Classic House Set. De poptempel van Amsterdam wordt omgetoverd tot de kerk van Magneet. De Magneetbar herrijst en de hele avond staat in het teken van het nieuwe festivalseizoen. Geen podium blijft onbenut om talent uit het Magneetbestand te laten schitteren.

Reken op raggende gitaren van Breaking Leaves, de loepzuivere stem van Qeaux Qeaux Joans en sfeermakende DJ’s zoals DJ Elfje en uiteraard onze eigen Isis. Met de Magneetbar op het hoofdpodium wordt Paradiso een indoor-Magneetfeest. De kelder is de hele avond de Sorrie Area, waarvoor excuses. Op dit podium staan bands, artiesten en dj’s waarbij excuses op welke manier dan ook gerechtvaardigd zijn. Of het is hun eerste optreden, of ze hebben al jaren niet gespeeld, of ze kunnen het niet maar doen het wel.

Magneet Kick-Off 2013, Paradiso, Zondag 31 maart, 21:00 uur


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag