Henrik Schwarz geeft dj-workshop in Amsterdam

28 maart in de Red Bull Studio Amsterdam, inschrijven tot 21 maart

Redactie ,

Red Bull Academy Sessions
Op 28 maart host de Red Bull Studio Amsterdam een workshop met één van de meest illustere namen in de hedendaags house- en technoscene: Henrik Schwarz. Het evenement is een initiatief van de Red Bull Music Academy, de prestigieuze rondreizende workshop voor dj’s en producers die in mei in New York zijn 15-jarig jubileum viert.

Henrik Schwarz
De Duitse house-veteraan knalde de scene binnen in 2002 met z'n eerste 12" 'Supravision EP' op Moodmusic. Deze werd dankzij de track Marvin opgepikt door o.a. Gilles Peterson en de rest is geschiedenis: Schwarz heeft één van de best ontvangen compilaties in de DJ Kicks serie van !K7 op z'n naam, hij vormt samen met die andere Duitse deep-house grootheden Âme & Dixon de live-formatie 'A Critical Mass' en hij heeft remixen gemaakt voor artiesten als DJ Hell, Coldcut, Omar ft. Stevie Wonder, Jazzanova, Jesse Rose en Detroit Experiment.

Dat Schwarz niet de geijkte DJ / producer is, blijkt uit z'n live project met jazzpianist Bugge Wesseltoft of de door hemzelf ontwikkelde software plug-in 'Schwarzonator'.

Deze exclusieve workshop is (gratis) toegankelijk voor slechts 15 deelnemers. Meld je vóór donderdag 21 maart 18:00 aan via leon@redbullstudio.nl.


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag