Vinylized zoekt dance producers

Inschrijving landelijke danceproducerscompetitie geopend

Redactie ,

Vinylized
De inschrijving voor Vinylized is geopend. Ambitieuze danceproducers kunnen zich tot woensdag 1 mei inschrijven voor de Nederlandse danceproducerscompetitie. De winnende track wordt gereleased op 12 inch vinyl en online via de bekende portals als iTunes en Beatport. Daarbij wordt de winnende track geremixt door een nog nader bekend te maken producer. Ook is er voor de winnaar de mogelijkheid om zijn of haar track te mixen en masteren met een engineer bij SAE Institute.

Een veelkoppige jury met zwaargewichten uit de industrie buigt zich in juni over de inschrijvingen en selecteert vijf finalisten. De tracks van deze Final Five worden, na mastering in juli, op de site van Vinylized geplaatst zodat het publiek kan stemmen op zijn favoriet. De stem van de jury en die van het publiek bepalen uiteindelijk de winnaar van Vinylized 2013. De EP met de winnende track wordt gepresenteerd op ADE Next tijdens het Amsterdam Dance Event 2013.

Inschrijven
Inschrijven kan via het online inschrijfformulier in te vullen en je track en promotiefoto te sturen naar vinylized@grap.net. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 1 mei 2013. Kijk voor meer informatie op www.vinylized.net.

Prijzenpakket voor de winnaar

  • EP release op 12 inch vinyl en digitaal, inclusief remix
  • Presentatie EP op ADE Next tijdens Amsterdam Dance Event
  • Masteren EP in studio van SAE Institute onder begeleiding van een engineer
  • Studiotijd met engineer bij SAE Institute
  • Workshop over produceren van dance
  • Producersgear en showcases

  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag