Appelsap 2013 0p zaterdag 10 augustus

De early-bird ticketverkoop ging zojuist van start

Redactie ,

Appelsap valt dit jaar voor het eerst op een zaterdag. Het bekend maken van de eerste namen laat nog even op zich wachten, maar de datum staat vast. Vandaag start de early bird ticket sale en kan een beperkt aantal vroege vogels voor 15 euro een kaart bemachtigen, in plaats van de reguliere prijs, die 29 euro zal bedragen.

Na het grote succes van het festival in 2012 en een periode van politieke onduidelijkheid over het voortbestaan van Appelsap in het Oosterpark, werd in februari definitief besloten dat Appelsap in 2013 gewoon door kan gaan. De organisatie is blij dat er weer met volle kracht kan worden gewerkt aan een nieuw, nog beter Fresh Music Festival en belooft weer een bijzonder programma neer te zetten.

Tickets zijn te koop op de website van Appelsap, maar ook via ticketscript.com en de officiële Facebookpagina. Ook in 2013 kunnen buurtbewoners uit stadsdeel Oost gedurende de hele voorverkoop-periode voor 15 euro een kaart kopen voor het festival. Directe buurtbewoners hebben zoals elk jaar gratis toegang tot het festival.

► Alle artikelen over Appelsap


  

   de laatste nieuwsberichten in één oogopslag