Win 2 kaarten voor Amsterdam Open Air

Amsterdamse nieuwkomer in de festivalscene groeit dit jaar door tot weekender

Redactie Amsterdam ,

Na de succesvolle eerste editie van Amsterdam Open Air vorig jaar, komt de organisatie op 26 en 27 mei dubbel en dwars terug met een echte weekender, waar ook nog eens ruimte is om de nacht door te brengen op de camping! Het outdoor seizoen opent voor Amsterdammers dus niet meer in Landgraaf, maar in recreatiegebied Gaasperpark.

Het initiatief van AIR en MTV vormt een platform, waar een aantal toonaangevende Amsterdamse organisaties het programma vullen. De vier hoofdpodia worden gehost door Apenkooi, Carnivale, Format en GirlsLoveDJs. Op de kleinere stages maken Pleinvrees, Nachtspelen, Cable en Midnight Freaks het feest compleet.

Omdat iedere organisatie trouw blijft aan het eigen karakter komt een veelvoud aan genres, waaronder deephouse, dubstep, electro, tech house en techno, uitvoerig aan bod. Zo wordt Amsterdam Open Air eigenlijk een speurtocht door het hedendaagse muzikale landschap. Een afspiegeling van wat feestelijk Amsterdam momenteel te bieden heeft.

Tijdens Amsterdam Open Air krijgen bezoekers de mogelijkheid om het festival twee dagen te bezoeken. Het grootste voordeel van deze nieuwe opzet is dat ook twee keer zoveel muziek geprogrammeerd kan worden. Meer acts, meer stijlen, en ook meer ruimte om muzikaal talent een kans te geven. De zaterdag is al compleet uitverkocht, maar er zijn nog camping tickets en een paar kaarten voor zondag. Daar geven wij 2 x 2 kaarten voor weg, dus als je nog geen plannen hebt, doe dan mee aan de prijsvraag onderaan dit artikel.

Amsterdam Open Air is makkelijk te bereiken via metrolijn 53.