The Flexican komt graag terug naar Amsterdam Open Air

"De programmering kan wel iets gevarieerder"

Jarmil Soe-Agnie ,

De in Mexico geboren Amsterdammer mag op Amsterdam Open Air niet ontbreken. Als resident van Jimmy Woo, waar hij al jaren met mc Sef de avonden van Yours Truly neerzet, vierde hij twee weken geleden nog het tweejarig bestaan van deze goedbezochte avond. Met boekingen in Chersonissos en Albufeira, haakt ook het internationale publiek aan komende zomer, maar vandaag voert hij de temperatuur op voor Girls Love Dj's.

Alle handen in de lucht voor The Flexican. Bij het Girls Love DJ’s podium gaat iedereen los op zijn muziek. Zowel op, achter, voor als naast het podium gaat het dak eraf. Op het grote podium onderaan een heuvel mengt The Flexican hiphop, latin, dance en house en voorziet ze vol gemak van stevige beat. Wat vind hij zelf van Amsterdam Open Air?

Gevarieerder
The Flexican staat bekend om zijn diverse achtergrond en draaistijl. "Amsterdam Open Air is zeker een van de tofste festivals. Het is groter dan vorig jaar en het weer vandaag fantastisch. Dat zie je terug in de goede en gezellige vibe in het publiek. Ik moet wel zeggen dat de programmering nog iets gevarieerder kan."

Na het optreden moet The Flexican alweer door naar het volgende festival. "Ik wil volgend jaar sowieso wel terug komen. Het blijft tof om op zo'n uitstekende locatie te kunnen draaien. Met zo'n sfeer is iedereen relaxt en bereid om toch te knallen."