A Polaroid View, 19:45, Nesplein

"Ik sluit mezelf op en ga op de bank hangen"

Redactie Amsterdam ,

Een stevig openingsnummer, catchy refreinen en een uitstekende rolverdeling zorgen voor een compleet optreden vandaag. De driestemmige zang maakt het optreden des te dynamischer. Na het optreden sprak 3voor12amsterdam met Tom Meijer (zanger/gitarist) en Nana Effah-Bekoe (bassiste/zangeres)

Een nieuwe laptop of twintig mensenlevens?

Tom en Nana hebben zelf nog geen tijd gehad om van andere acts te genieten. "Wooden Saints had ik graag wilen zien optreden op De Dam. Daar kwam ik helaas laat aan", vertelt Tom. Ze zijn nog wel van plan het optreden van The Fudge bij te wonen. "Tijdens het optreden ben je bezig met doen waar je lang op geoefend hebt en waar je voor gekomen bent. De mensen entertainen dan ben je daar ook echt op gefocust." Bij een thema als vrijheid staat Tom stil als hij overweegt een nieuwe laptop te kopen. "Met dat geld kan ik wel 20 mensenlevens redden." Nana stond onderweg naar het optreden nog stil bij de bevrijding. "Ook aan de sfeer hier voel je dat er wat gevierd wordt."

Hieronder het interview van eerder vandaag.

Wat doe jij op je vrije dag als je helemaal alleen bent?
"Veel vrije dagen zijn er de laatste tijd (gelukkig) niet. Maar om een antwoord op de vraag te geven: Ik sluit mezelf op in mijn studentenkot en ga op de bank hangen om Dexter of Mad Men te kijken op mijn laptop met een opwarm Cheeseburger van de Albert Heijn (of twee) op mijn schoot."

Uit welke situatie ben jij weleens bevrijd?
"Een enorm heldhaftig of spannend verhaal schiet mij even niet te binnen. Deze houden jullie van ons tegoed!"

Welke Amsterdamse act wil jij in je voorprogramma?

"Laatst speelde Palio Superspeed Donkey voor ons op Koninginnenacht in Utrecht. Te gek bandje dat lekker veel warse dingen doet. Ook zou ik onze vrienden van Über-Ich graag in het voorprogramma zien. Te gekke band!"