Amsterdam bij ESNS 2011: We all love music...

Portretreeks van Amsterdamse artiesten tijdens Eurosonic Noorderslag

Tekst: Meindert Bussink | Beeld: Sander Baks ,

Tijdens Eurosonic Noorderslag traden heel veel Amsterdamse artiesten op. De rapportcijfers van onze collegae van 3VOOR12 NL liegen er niet om. Negen acts krijgen een acht of hoger! 3VOOR12/Amsterdam fotograaf Sander Baks maakte op ESNS een gave portretreeks van een groot aantal bekende Nederlandse acts en dus ook van 'onze jongens'.

Portretreeks van Amsterdamse artiesten tijdens Eurosonic Noorderslag

Alle acts die bij Eursonic Noorderslag van onze collega's van 3VOOR12 NL een 8,5 of een 9 kregen (de hoogste cijfers), komen uit Amsterdam of wonen daar nu. Bam! Van de vijf acts die een 8 kregen, zijn er ook 2 Amsterdams. In totaal krijgen dus negen acts uit Amsterdam een 8 of hoger!

Amsterdam stuurde bijna veertig acts naar Groningen. 3VOOR12/Amsterdam fotograaf Sander Baks was ter plaatse en maakte een doorlopende portretreeks van een groot aantal bekende Nederlandse acts. Alle artiesten houden op de foto een bordje met de naam van een collega omhoog en tonen hiermee hun liefde voor muziek. Bekijk hieronder de foto’s van Alamo Race Track, Lucky Fonz III, Tim Knol en Perquisite, maar om de serie in zijn geheel te zien verwijzen we je graag door naar de site van Sander.