Radio Mortale en 3VOOR12/Amsterdam blikken terug

Zondag 24 januari in Bitterzoet

Redactie 3VOOR12/Amsterdam ,

Eind januari is het nieuwe jaar al een tijdje begonnen. Dat neemt niet weg dat we nog steeds kunnen terugblikken op 2009. Als alle jaarlijstjes al weer vergeten zijn, doen Radio Mortale en 3VOOR12/Amsterdam het live nog eens dunnetjes over.

Zondag 24 januari in Bitterzoet

Voor sommigen was 2009 een veelbewogen jaar, voor anderen niet. Veelbewogen of niet, zo aan het einde van het jaar wordt er door iedereen gretig terug geblikt op de afgelopen twaalf maanden. Overal duiken weer die jaarlijstjes op, zo ook in de muziek. Met een top drie van beste releases hier en een top tien van beste optredens daar.

Maar wat is er nou aan dat terugblikken op papier? Is de beste manier van terugblikken op muziek niet gewoon in een zaal met die muziek live op het podium? Radio Mortale en 3VOOR12/Amsterdam vinden in ieder geval van wel. Daarom wordt er op zondag 24 januari 2010 live teruggeblikt op die beste Amsterdamse bands van 2009 en daarvoor.

Met een middag- en avondvullend programma in Bitterzoet komt het beste van Amsterdam live nog eens voorbij. Van singer-songwriters tot podiumvullende bands en van MC tot dj. Houdt deze website en de site van Radio Mortale in de gaten voor updates en meer.

Alvast voor in de agenda:
Radio Mortale en 3VOOR12/Amsterdam presenteren 2009
Bitterzoet, zondag 24 januari 2010