3VOOR12TV-maand: Johan

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

Atze de Vrieze ,

December, feestmaand. Al misselijk van al het eten dat je deze maand gaat verteren? Geen nood, 3VOOR12 biedt je dagelijks een licht te verteren balansmaaltijd aan in de vorm van een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar. Vandaag kijken we terug naar Johan.

3VOOR12 kijkt terug op een jaar lang exclusieve concertopnames

December, feestmaand en natuurlijk déjà vu-maand. 3VOOR12 biedt je dagelijks een exclusieve en niet te missen live-opname uit het (bijna) afgelopen jaar aan. 

Johan is dood, lang leve Johan. Vanavond speelt de huisband van Excelsior voor de allerlaatste keer, in Paradiso. De koek was op, vond frontman en kern van de band Jacco de Greeuw. Hij vond het na vier albums tijd voor iets anders. 3VOOR12 had eerder dit jaar nog helemaal niet het gevoel dat de rek eruit was en kroonde 4 tot Album van de Week. De band presenteerde het album in Desmet bij 3VOOR12 en liet daar zien dat nieuwe songs als The Receiving End en Together Now zich prima laten mengen met klassieker als Pergola en Payment. Bij wijze van laatste eresaluut aan een van de meeste geliefde Nederlandse bands van de laatste twintig jaar: 3VOOR12 Presenteert... Johan!