Win kaarten voor zZz in Melkweg

Ook Eklin (Adept) en doordansen bij Cold Turkey op 29 december

zZz sluit een wederom succesvol jaar af op 29 december met een thuiswedstrijd in de Melkweg. Support is Eklin, beter bekend als Adept, en er kan nog tot laat worden doorgedanst met de top 100 van 2008 bij Cold Turkey. 3VOOR12/Amsterdam mag kaarten weggeven voor deze avond, kijk hier snel hoe je die kan bemachtigen.

Ook Eklin (Adept) en doordansen bij Cold Turkey op 29 december

zZz is sinds een paar maanden weer terug van helemaal niet weg geweest. Het nieuwe album van de twee Amsterdammers gooit hoge ogen in de eindejaarslijstjes en tijdens de nu lopende tour bewijzen de heren nog steeds ware pdoiumbeesten te zijn. Het succesvolle jaar wordt op 29 december afgesloten met een thuiswedstrijd in de Melkweg.

Support van de avond is Eklin, beter bekend als Adept. De bezoekers van het concert kunnen achteraf nog tot laat doordansen in The Max bij de Alternatieve Dansvloet Top 100 van 2008 van Cold Turkey.

3VOOR12/Amsterdam mag 3x2 kaarten weggeven voor deze avond. Hoe jij die kunt bemachtigen? Heel simpel. Stuur een mailtje (subject: 'kaarten zZz') naar info@3voor12amsterdam.nl met daarin je volledige naam en het antwoord op de volgende vraag: Welk automerk gebruikte het nummer Grip van zZz in een reclame?
Winnaars krijgen tijdig bericht.