Win kaarten voor finales Grote Prijs

Veel Amsterdamse afgevaardigden voor verschillende disciplines

Op zaterdag 13 december spelen zich van 's middags tot diep in de nacht de finales van de Grote Prijs af in de Melkweg en Paradiso. Amsterdam kent weer veel afgevaardigden in de verschillende categorieen. 3VOOR12/Amsterdam mag maar liefst 6x2 kaarten weggeven voor de finales.

Veel Amsterdamse afgevaardigden voor verschillende disciplines

Op zaterdag 13 december spelen zich van 's middags tot diep in de nacht de finales van de Grote Prijs af in de Melkweg en Paradiso. Amsterdam kent weer veel afgevaardigden in de verschillende categorieen. 3VOOR12/Amsterdam blikt vooruit en mag bovendien maar liefst 6x2 kaarten weggeven voor de finales. Lees onderaan dit artikel hoe je die kan bemachtigen.

Singer-songwriter
Met Lucky Fonz III en Leine als meest recente winnaars is deze categorie absoluut in aanzien gestegen. Beide topmuzikanten (de status van talent zijn ze allebei ontgroeid) komen overigens uit Amsterdam en schaafden aan hun werk bij het Amsterdam Songwriters Guild. In de finale van dit jaar staan uit diezelfde stal The Woodwards en Robin Block. Zij nemen het op tegen Fabiana Dammers, Florian Wolff, Long Conversations & The Closet Orchestra en Miss.Ippi.
Zaterdag 13 december, 13.00, Paradiso

Pop/Rock
In tegenstelling tot vorig jaar is de finale voor pop/rock al ver van te voren strak uitverkocht. Dat zou kunnen liggen aan de komst van Blue Velvet, Greyline, Silver, Sheriff of Hong Kong of Wallnoize. Maar het meest aannemelijk lijkt toch dat veel mensen komen voor de Amsterdamse afgevaardigde Two Way Radio, die immers ook op eigen kracht de Melkweg al eens uitverkochten.
Zaterdag 13 december, 20.00, Melkweg

HipHop/R&B
Al jaren de categorie waarvan de winnaars het vervolgens ook echt maken in Nederland. Meestal een prooi voor talent uit de provincie, maar dit jaar staan met Manu, Surya & Robian (De Delegatie) en M.O. & Brakko drie heel sterke hoofdstedelijke acts in de finale. The Fringe, Concrete aka TheBlackStarLiner of Audio Elixer kunnen nog voorkomen dat de bokaal dit jaar in Amsterdam blijft.
Zaterdag 13 december, 21.30, Paradiso

Dance/Producers
Na een afwezigheid van twee jaar werd deze categorie vorig jaar gelukkig weer in ere hersteld. En waar ga je als producer of dance-act in Nederland nou eigenlijk wonen? Waar gebeurt het in dit genre? Precies, in Amsterdam. Althans, zo denken finalisten Applescal, Jap Jap, Tom Trago, en een deel van Shock Royal er over. Aan Space Pirates en Fokko Versloot & Koen Lebens om het tegendeel te bewijzen.
Zaterdag 13 december, 23.00, Melkweg

Win kaarten voor de finales

3VOOR12/Amsterdam mag voor iedere finale (behalve pop/rock, die is strak uitverkocht) 2x2 kaarten weggeven. Wat moet je doen? Stuur een mail met je volledige naam, de categorie van je voorkeur en als subject 'kaarten grote prijs' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.