Festival Club Canape in Amsterdamse huiskamers

Win kaarten voor 12, 13 of 14 december

Live in Your Livingroom maakt al geruime tijd naam met het organiseren van intieme huiskamerconcerten. Onder de naam Club Canape is er nu een heus huiskamerfestival in Amsterdam, verspreid over drie dagen. En 3VOOR12/Amsterdam mag voor alle dagen kaarten weggeven. Lees hier hoe je die kan bemachtigen.

Win kaarten voor 12, 13 of 14 december

Live in Your Livingroom maakt al geruime tijd naam met het organiseren van intieme huiskamerconcerten. Onder de naam Club Canape is er nu een heus huiskamerfestival in Amsterdam, verspreid over drie dagen. 3VOOR12/Amsterdam mag voor iedere dag 2 plaatsen beschikbaar stellen.

Op 12 december is de opening van Club Canape bij gastheer Edwin Kool in Amsterdam-Noord. Amsterdam Songwriter Guild-goeroe Ro Halfhide speelt dan, evenals de bij het ASG actieve band Chinup. Onze redactie verheugt zich vooral ook op de eigenzinnige en zeer getalenteerde Lake Montgomery, die het drietal optredens van deze avond compleet maakt.

Gastvrouw Grace Palenewen ontvangt op zaterdag 13 december drie acts met veel vrouwen in de gelederen. The Secret Love Parade, Amarins en Habiba staan garant voor een gevarieerde avond. Van elektronische pop naar pure liedjes met sterke band en door harp gedragen composities.

Op de afsluitende avond spelen Grote Prijs-finalist The Woodwards, de in de scene zeer gewaardeerde liedjesband M-Jo en de zwoele nachtclubliedjes zingende Barbara Breedijk. Zij spelen allen in de huiskamer van Liesbeth Jansen.

3VOOR12/Amsterdam geeft voor iedere avond twee plaatsen weg
Stuur een mail met je volledige naam, de avond van jouw voorkeur en in het subject 'kaarten club canape' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan zelf kaarten. 10 euro, inclusief hapjes en drankjes.