Afscheidsoptreden Asmodeus tijdens ‘gezellig festivalletje’ Amsterdam Hard

Win kaarten voor Amsterdam Hard. Melkweg, zaterdag 20-12

Aankondiging: Astrid Engelen ,

3VOOR12/Amsterdam geeft kaarten weg voor Amsterdam Hard op 20 december in de Melkweg. Een avond met Asmodeus, the .357 String Band, Human Alert, Los Tiki Boys, the Pedro Delgados, the Works en the Sixtyniners. Van het geld dat je bespaart op toegang tot deze niet-te-missen avond haal je acht biertjes! Klik snel om te checken wat je moet doen voor kaarten.

Win kaarten voor Amsterdam Hard. Melkweg, zaterdag 20-12

“Ruig, vuig en HARD” Zo staat het op de site van de Melkweg en zo zal het zijn. Hoe kan het ook anders met namen als Human Alert, The Works, the Sixtyniners, the .357 String Band, Los Tiki Boys, psychobillyband Asmodeus en the Pedro Delgados?

 

Asmodeus neemt op het festival afscheid, dus grijp je laatste kans om deze band in actie te zien. Na vijftien jaar samen spelen houden de muzikanten het voor gezien. Omdat ze in hun loopbaan het vaakst in de Melkweg stonden, hebben ze een speciale band met de club en wilden ze graag hun afscheidoptreden daar doen. “Het wordt een gezellig festivalletje met veel vrienden en bekenden,” aldus Arie Reisinger, frontman van Asmodeus. De bandleden zijn ouder geworden en hebben kinderen. Hierdoor is er minder tijd voor rock ’n roll op tour. Arie: “Ja, en ik word een beetje doof.”

 

Buiten Asmodeus treden nog zes andere bands op. Het gros is puur Mokums, met hier een daar een snufje import en export. De enige artiesten die helemaal van de andere kant van de oceaan naar Amsterdam komen (via een bevriende manager) zijn de leden van the .357 String Band. Met banjo, mandoline, gitaar en contrabas brengen ze aanstekelijke americana ten gehore.  Ook the Sixtyniners spelen americana, Human Alert rockt maatschappijkritisch, Los Tiki Boys (surfdudes zonder surfplank) zijn iets zonniger en The Works speelt garage, punk en rock. The Pedro Delgados hebben de afgelopen jaren steeds meer Pedro’s bij elkaar weten te sprokkelen in hun band. Met al die Pedro’s belooft het een dolle boel te worden. Om uit de inspiratiebron van Asmodeus te putten: “een avond vol sex, drugs and of course... rock 'n roll!”

 

3VOOR12/Amsterdam mag twee paar kaarten weggeven voor Amsterdam Hard in de Melkweg. Wat moet je doen om die kaarten te bemachtigen? Stuur een mail met je volledige naam en als subject 'kaarten Amsterdam Hard' naar info@3voor12amsterdam.nl. Winnaars krijgen tijdig bericht.