Paradiso schenkt garderobe-opbrengst aan Serious Request Paradiso schenkt garderobe-opbrengst aan Serious Request

Volg het voorbeeld van Paradiso en doneer ook

, Redactie 3voor12

Paradiso schenkt garderobe-opbrengst aan Serious Request

Volg het voorbeeld van Paradiso en doneer ook

Redactie 3voor12 ,

Tijdens Serious Request gaat iedere dag één 3FM-jock op bezoek in het Glazen Huis voor een challenge. Die challenge is: zoveel mogelijk geld inzamelen voor jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Roosmarijn Reijmer van 3voor12 Radio is van zaterdagmiddag tot zondagmiddag aan de beurt, dus 3voor12 gaat zaterdagnacht in het nachtleven collecteren onder het motto We All Benefiet. Paradiso heeft vanavond in 3voor12 Radio beloofd de garderobe-opbrengst van het Superrauw-feest te schenken aan Serious Request.

Aanstaande zaterdag organiseert Joost van Bellen in Paradiso een SUPERRAUW-nacht met o.a. Brodinski, Riton en Club Cheval, met als thema de Trans Europe X-Mas Love Triangle. "Er komt een grote ploeg uit Parijs, eentje uit Londen en de vaste RAUW-dj’s is erbij, verspreid in drie verschillende zalen. Dat wordt geweldig. Geen oubollige electro, maar muziek van de toekomst."

Paradiso heeft vanavond in 3voor12 Radio toegezegd dat de gehele garderobe-opbrengst naar Serious Request gaat. Met twee euro (twee jassen, dus!) kan Serious Request al een uur bijscholing geven aan jongeren in oorlogs- en conflictgebieden. Van Bellen: “Ik ga zelf ook wel een envelopje doneren, ik leg mijn jas natuurlijk gewoon backstage neer."

Organiseer jij zelf ook een benefietavond? Of organiseer je toevallig toch al een feestje waar je best een deel van de opbrengst kunt missen voor het goede doel, of wil je een collectebus op de bar of bij de garderobe zetten? Kortom: wil jij ook meedoen aan de challenge van Roosmarijn? Dat kan hier. Elke euro helpt.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12