Nieuw op 3voor12 Radio: Alt-J, Beck, Mike Mago en Wolf Alice

Alt-J 3voor12 Single van de week met Every Other Freckle

Menno Visser ,

Artpop van het Britse Alt-J, singer-songwritermuziek van de Amerikaan Beck, dance van de Nederlandse producer Mike Mago, en indierock van het Britse Wolf Alice zijn de nieuwe toevoegingen aan de 3voor12 Radio playlist deze week. Alt-J scoort met Every Other Freckle de 3voor12 Single van de Week. Deze week in 3voor12 Radio: dinsdag komt rapper Donnie naar de studio, deze week in de prijzenpot kaarten voor ondermeer indierockers Black Keys in de Ziggo, funmetal van Steel Panther in de HMH, singer-songwriter Asgeir in Paradiso en de allerlaatste tickets voor Into The Great Wide Open op Vlieland.

De nieuwe 3voor12 Single van de week: Alt-J - Every Other Freckle (PIAS)
Drie tracks zijn er nu naar buiten gebracht van het tweede Alt-J album This Is All Yours: Hunger Of The Pine, Left Hand Free en deze Every Other Freckle. Het aftellen naar de release op 19 september is begonnen voor de indiepopband uit Leeds. Met hun debuutalbum An Awesome Wave wonnen ze de Mercury Music Prize, dus dat belooft wat...

Ook nieuw op de 3voor12 Playlist:

Wolf Alice - Moaning Lisa Smile (Caroline)
De Londense indierockband Wolf Alice rond zangeres Ellie Roswell was een van de hoogtepunten van het laatste London Calling festival. Dit rockende Moaning Lisa Smile komt van hun tweede EP, die ze Creature Songs hebben genoemd. Wat het schilderij van de woordspeling vindt, is onbekend.

Beck – Morning (Caroline)
Eerder dit jaar bracht Beck het melancholieke album Morning Phase uit, dat zeer goed ontvangen werd. Omdat hij op 8 september in de HMH speelt, is er nu een nieuwe single van dat album. Beck brak in 1994 door met ninetiesklassieker Loser. De singer-songwriter uit L.A. heeft inmiddels twaalf albums uit.

Mike Mago feat. Dragonette – Outlines (Spinnin')
Vorig jaar draaide 3voor12 Radio al Mike Mago's single The Show. De Utrechtse deephouse-producer gokt voor zijn nieuwe single op internationaal succes. De labelbaas van BMKLTSCH werkt op deze single samen met de Canadese synthesizeract Dragonette, die in tien jaar tijd al drie albums uit hebben gebracht.

Verder nog op de playlist:
Hudson Mohawke - Chimes (V2, 5e week)
Death From Above 1979 - Trainwreck 1979 (Caroline, 4e week)
Birth Of Joy - Mad Men (Suburban, 3e week)
Banks - Begging For Thread (Universal, 3e week)
Aestrid - Seattle or Portland (Full Spectrum ,2e week)
Young & Sick - Heartache Fetish (Universal, 2e week)
Ten Walls - Walking With Elephants (Warner, 2e week)

3voor12 album van de week:
Royal Blood - Royal Blood (Warner)

3voor12 Radio is maandag t/m donderdag van 22 tot 1u te beluisteren op 3FM