Nieuw op 3voor12 Radio: Arctic Monkeys, Sigma ft. Kanye West, together PANGEA en Doop vs. Subp Yao

Offer van together PANGEA 3voor12 Single van de Week

Menno Visser ,

Deze week vier nieuwe tracks op 3voor12 Radio playlist: singles van Nederlandstalig hiphoptalent van Doop vs. Subp Yao, een danceremix van Kanye West door het Britse Sigma, de Amerikaanse garagerockband together PANGEA en de Britse indierockers Arctic Monkeys. Offer van together PANGEA hoor je de hele week als 3voor12 Single van de Week. Donderdag hebben we de rapcrew van SBMG te gast in de studio. Verder de hele week kaarten voor Triggerfinger en ook voor Moss in Tivoli, Rita Zipora in het Patronaat en Schoolboy Q in de Melkweg.

De 3voor12 Single van de Week

together PANGEA - Offer (Universal)
Wil je het pure rock 'n roll-leven zien, check dan even de clip van deze garagerockband uit LA. Hun Sick Shit EP is net uit in Europa en eind mei verplaatsen ze hun moshpit naar Nederlandse clubpodia en festivals als Le Guess Who, Dauwpop en Best Kept Secret. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben...

Ook nieuw op de 3voor12 Radio-playlist:

Sigma ft. Kanye West - Nobody To Love (3Beat)
Soms kan het raar lopen. Het drum 'n bass duo Sigma uit het Britse Leeds maakte een bootleg van Kanye West's Bound 2. Dat was zo'n clubhit dat de rechten uiteindelijk gecleared werden. De officiele versie knalde zondag op nummer 1 de Britse charts binnen...

Doop vs. Subp Yao - Ball On (eigen beheer)
Het gebeurt niet heel vaak dat een track in eigen beheer op de playlist belandt. Alleen als hij heel bijzonder is, en dat is deze hiphop track van het Nederlandse duo. Hun derde samenwerking, let ook op de opmerkelijke oldschool pixel video.

Arctic Monkeys - Arabella (V2)
Pinkpop dit jaar voor de heren uit Sheffield. Vandaar dat de indierockband nog maar een single uitbrengt van hun veel geprezen vijfde album AM, waarop ook de radiohits Do I Wanna Know en Why'd You Only Call Me When You're High staan.

Verder nog op de playlist van 3voor12 Radio

Chromeo - Jealous (I Ain't With It) (Warner, 4e week)
Metronomy - Love Letters (Warner, 3e week)
Temples - Shelter Song (PIAS, 3e week)
SBMG - Oeh Na Na (Topnotch, 3e week)
DeWolff - Evil Mothergrabber (REMusic, 3e week)
Nick Mulvey - Cucurucu (Caroline, 3e week)
Future Islands - Seasons (Waiting On You) (V2, 2e week)

3voor12 Album van de Week

Chet Faker - Built on Glass (PIAS)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22 en 01 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.