Dansen met Delsing en Jungle By Night lanceren remix wedstrijd

Naast een ep-release krijgt de winnaar ook nog eens vrijkaarten voor Pitch, en een vinyl pakket

Redactie 3voor12 ,

Alle producers en remixers verzamelen! Dansen met Delsing presenteert in samenwerking met Jungle By Night de Attila remix wedstrijd. Download nu de losse sporen van het nummer en mix jezelf naar (inter)nationale bekendheid. De vier beste remixes worden uitgebracht door Jungle By Night als digitale EP.

Op 24 april verschijnt The Hunt, het tweede album van Jungle By Night. De plaat wordt vooruitgesneld door de single Atilla. Vandaag start bij 3voor12's danceprogramma Dansen met Delsing een exclusieve remix contest van dat nummer. Dat betekent dat je zelf aan de slag kan met de muziek van Jungle By Night, zoals eerder bekende producers als Kraak & Smaak, Kypski en San Proper al deden. Hoe gaat het in zijn werk? 

Download hier de losse sporen drums, bas, percussie en alle toeters en blazers van Atilla en ga aan de slag met je eigen remix! 

Zorg dat het resultaat uiterlijk op maandag 19 mei voor 23.57 binnen is in MP3 formaat op email adres remixjbn@gmail.com onder vermelding van je naam en telefoonnummer. Tomas Delsing maakt samen met de band de winnaar bekend in de Dansen met Delsing uitzending van 25 mei. De beste vier remixes zullen officieel door Jungle By Night digitaal worden gereleased bij Rush Hour. De remix die het beste uit de verf komt wordt nog eens extra beloond met een vinyl pakket met al het werk van Jungle by Night en twee vrijkaarten voor het Pitch Festival, op de dag dat Jungle by Night daar speelt, zaterdag 5 juli.