Vriendenserie Villa Achterwerk met o.a. Eefje de Visser, Bertolf Vriendenserie Villa Achterwerk met o.a. Eefje de Visser, Bertolf

Muzikale jeugdserie portretteert kindervriendschappen

, Redactie 3voor12

Vriendenserie Villa Achterwerk met o.a. Eefje de Visser, Bertolf

Muzikale jeugdserie portretteert kindervriendschappen

Redactie 3voor12 ,

Artiesten als Eefje de Visser, Bertolf, Handsome Poets en Florian Wolff die kindervriendschappen bezingen? Jazeker, VPRO's Villa Achterwerk heeft ze gestrikt voor de nieuwe serie 'Wij zijn vrienden', die het kinderprogramma sinds zondag 31 maart wekelijks uitzendt. Je kunt de eerste aflevering met muzikale begeleiding van Sunday Sun nu terugkijken.

"Niels en Job zijn vrienden. Niels heeft ADHD. Dat geeft soms problemen maar dan komt Job om hem te helpen." Zie daar de essentie van de eerste aflevering. In Wij Zijn Vrienden worden bijzondere kindervriendschappen geportretteerd en speciaal voor de jonkies bezingen Sunday Sun, Florian Wolff en Miss Molly & Me die vriendschappen in de eerste drie uitzendingen. Alle nummers uit de serie zijn ook los te beluisteren op de site van Villa Achterwerk.

Voorlopig uitzendschema:
2)    Jennifer en Julia met ‘Florian Wolff’ -> zondag 7 april
3)    Paulina en Natalia met ‘Miss Molly and Me’ -> zondag 14 april
4)    Athina en Niki met 'Speelman en Speelman' -> zondag 21 april
5)    Arsen en Gor met 'The Kik' -> zondag 28 april
6)    Milou en Marlou met 'Janne Schra' -> zondag 5 mei

Kijk voor de rest van het uitzendschema en meer informatie op de website van Villa Achterwerk en bekijk de eerste aflevering met Niels, Job en Sunday Sun hieronder.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12