Nieuw op 3voor12 Radio: Mister And Mississippi, Jacco Gardner, Iggy Azalea en Volbeat Nieuw op 3voor12 Radio: Mister And Mississippi, Jacco Gardner, Iggy Azalea en Volbeat

Single van de Week voor Same Room, Different House van Mister And Mississippi

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Mister And Mississippi, Jacco Gardner, Iggy Azalea en Volbeat

Single van de Week voor Same Room, Different House van Mister And Mississippi

Menno Visser ,

Nieuwe nummers op de 3voor12 Radio playlist deze week van de Nederlandse folkpopband Mister And Mississippi, het Nederlandse sixtieswonderkind Jacco Gardner, de Deense popmetal-act Volbeat en van de Australische rapster Iggy Azalea. Same Room, Different House van Mister And Mississippi is de 3voor12 Single van de Week. Deze week mogen we op onze speelplaats Eins Zwei & The Parallel Orchestra en The Villagers verwelkomen. In de prijzenpot deze week de hele week kaarten voor The XX in de HMH en verder onder meer kaarten voor Moss in Roepaen in Ottersum en voor het dancefestival Mysteryland.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week is:

Mister And Mississippi - Same Room, Different House (V2)
Het uit de hand gelopen project op de Herman Brood Academie begint steeds meer uit de hand te lopen. Afgelopen 3FM Awards werden ze onderscheiden met de prijs voor De Beste Nieuwkomer en de Utrechters waren er verguld mee. Nu is het tijd na Northern Sky voor hun tweede single van hun ongetitelde debuut. De verwachtingen voor deze track zijn hooggespannen, want het is een van de livefavorieten.

Nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Volbeat - Lola Montez (Universal)
Elvis meets metal is na meer dan tien jaar een goedlopend concept. De makers van Sad Man's Tongue stormden laatst met hun jongste album Outlaw Gentleman & Shady Ladies op 1 binnen in de albumlijsten van alle Duitssprekende landen en Scandinavië. Ook in Nederland lusten we er wel pap van, zeker met deze single Lola Montez. De Denen zijn een van de headliners op het Nijmeegse Fortarock op 1 juni.

Jacco Gardner - Chameleon (Excelsior/V2)
Het psychedelische wonderkind uit Hoorn is zo veel in het buitenland, dat het een wonder is dat hij soms nog in Nederland is. Na zijn Amerikaanse toer en eerste single Clear The Air is dit de tweede single van zijn bejubelde debuut Cabinet Of Curiosities.

Iggy Azalea - Work (Universal)
Rappen leerde ze op haar veertiende, inmiddels is deze Australische 22 en ook nog fotomodel. Ze is druk bezig haar debuutalbum The New Classic af te maken. Daarop hopelijk meer van deze inventieve pop meets rap nummers als dit Work.

Verder op de playlist:
Mike Mago - The Show (Spinnin', 6e week)
The Silhouettes - Upside Down (Goomah, 4e week)
Peace - Wraith (Sony, 4e week)
Disclosure feat. AlunaGeorge - White Noise (Universal, 4e week)
Cayucas - High School Lover (Konkurrent, 3e week)
Empire Of The Sun - Alive (Universal, 2e week)
Kurt Vile - Air Bud (V2, 2e week)
 
3voor12 Album van de Week
Cayucas - Bigfoot (Konkurrent)
 
3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdag op 3FM tussen 22.00 en 01.00 uur met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12