Luister 3voor12 Radio terug: Zapp4 kwartet doet Klassieke Radiohead sessie Luister 3voor12 Radio terug: Zapp4 kwartet doet Klassieke Radiohead sessie

Directeur Amnesty International doet verslag van bliksembezoek Poetin

, Redactie 3voor12

Luister 3voor12 Radio terug: Zapp4 kwartet doet Klassieke Radiohead sessie

Directeur Amnesty International doet verslag van bliksembezoek Poetin

Redactie 3voor12 ,

Radiohead op de Speelplaats?! Jazeker, maar dan met strijkers. gisteravond een uitzonderlijk kwartet in de studio: Zapp4 met het werk van Radiohead in klassiek formaat. Kippenvelmoment met een klassieke versie van Paranoid Android. Verder vertelt directeur Eduard Nazarski over de brief die hij aan Rutte stuurde over de erbarmelijke omstandigheden van mensenrechten in Rusland.

Pussy Riot
Directeur van Amnesty International Nederand: "Helaas moeten ze nog twee jaar een strafkamp uitzitten. De overreactie van zo’n Russische overheid, voor zo’n strafkamp, dit vindt iedereen buiten proportioneel, dat blijft aan de orde komen, veel mensen snappen nog steeds niet wat daar zo onderdrukt moest worden." 

Verder werd bekend dat het album van Queens Of The Stone Age op 4 juni uitkwam, 3voor12 radio draaide al het nieuwe nummer My god is the sun. Plus nieuw materiaal van TNGHT en het Zapp4 Kwartet gaf drie fenomenale klassieke versies van Radiohead materiaal. Bekijk en luister hieronder de fragmenten terug. 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12