Kijk en luister Eurosonic Noorderslag terug! Kijk en luister Eurosonic Noorderslag terug!

Bijna alle video online, nog meer audio de komende dagen

, Ingmar Griffioen

Kijk en luister Eurosonic Noorderslag terug!

Bijna alle video online, nog meer audio de komende dagen

Ingmar Griffioen ,

Ook volop aan het nagenieten van Eurosonic Noorderslag? Pak de talloze opnames erbij die 3voor12 op het festival maakte! Bijna alle video staat online: opnames van het 3voor12-podium, 3 On Stage sessies van o.a. Chvrches, Daily Bread, De Speeldoos, The Opposites, Jacco Gardner en Gnucci en Eurosonic-shows van o.a. French Films en Kodaline. Dan is er ook nog een dagelijks groeiende berg aan audio-opnames van Eurosonic. Je vindt er nu 56 op de site, waaronder Adrian Crowley, Jake Bugg, C2C, Holy Mountain, Kyteman, LCMDF, Kensington, Noisia en Skip & Die.

Video Eurosonic Noorderslag

Je vindt alle #ESNS13 video via de teaser hiernaast (rechts) en ter illustratie de 3 On Stage sessies van Jacco Gardner, Chvrches en De Speeldoos, French Films op het 3voor12 Eurosonic-podium in Vera en TDTMCM op het 3voor12 podium op Noorderslag hieronder.

Audio-registraties Eurosonic 2013

Je vindt alle audio-opnames van Eurosonic via deze link. We hebben er nu 56 voor je verzameld in die playlist, die de komende dagen nog flink in omvang zal toenemen. Rechts van dit artikel hebben we nog een setje opnames uitgelicht van onder meer Palma Violets, C2C, Jake Bugg, Nobody Beats The Drum, Adrian Crowley, Blaudzun en Noisia.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12