Nieuw op 3voor12radio: Passion Pit, Devin en Boy

Ewert & The Two Dragons single van de week met (In The End) It’s Only Love

Menno Visser ,

Een gevarieerd gezelschap deze week nieuw op 3voor12radio: rock ’n roller Devin, folkpopduo Boy en dancepop van Passion Pit. De eerste Estlandse Single van de week is een feit: Ewert & The Two Dragons met (In The End) It's Only Love…

3voor12 Single van de Week:

Ewert & The Two Dragons - (In The End) It's Only Love (V2)
Estland…is dat niet zo'n land waar ze wel eens het Eurovisie Songfestival winnen? Ze maken daar gelukkig ook credible popmuziek. Mogen we je voorstellen aan de band van Ewert Sundja? Ewert and The Two Dragons was de hit op het Groningse Eurosonic Festival. Inmiddels toeren ze door heel Europa en worden ze in vele landen op de radio gedraaid. Dit poppy folkliedje komt van hun tweede album Good Man Down.

Ook nieuw op de playlist:

Passion Pit – Take A Walk (Sony)
Pop met dance-invloeden heeft een enorme vlucht genomen na het hitsucces van Foster The People. Passion Pit is een band uit het Amerikaanse Cambridge, Massachusetts. Drie jaar terug draaide 3FM regelmatig het singletje The Reeling van hun debuutalbum Manners. Eind juli komen ze terug met Gossamer. Toen deze eerste single, het superslim geproduceerde Take A Walk, op internet verscheen, kwam er een explosie van positieve reacties.

Devin – You’re Mine (No Evil)
Pure rock ’n roll bestaat nog! Met kuif nog wel. Voluit Devin Therriault uit New York, maar jij mag gewoon Devin zeggen. Met zijn optreden laatst in Amsterdam wist hij menig popjournalist te overtuigen van zijn stage act. Dit krachtige rocknummer staat op zijn pas verschenen debuut Romancing.

Boy – Little Numbers (V2)
Folky pop is na de laatste successen van bands als Of Monsters And Men en Will & The People weer helemaal hot. Boy is een bandje zonder jongetjes. Het zijn twee meisjes uit Zwitserland en Duitsland, die nu in Berlijn wonen, Valeska Steiner en Sonja Glass. Niemand minder dan de Duitse popheld Herbert Groenemeyer tekende hen voor zijn eigen label. De Duitse radio werd verliefd op dit liedje van hun debuutalbum Mutual Friends, en jij straks ook.

Verder nog op de 3voor12radio playlist:

Electric Guest - This Head I Hold (Warner, 4e week)
M83 - Reunion (PIAS, 3e week)
The Kik - Simone  (Excelsior, 3e week)
Madeon - Icarus (Sony, 3e week)
AWOLNATION - Sail (EMI, 3e week)
Major Lazer feat. Amber - Get Free (V2, 2e week)
Daily Bread - Loverst (Excelsior, 2e week)

3voor12 Album van de Week

3voor12radio is elke maandag tot en met donderdag op 3FM tussen 22 en 01 uur met Roosmarijn Reijmer.