Facebook-groep plant groot watergevecht op Lowlands

Zaterdag tussen 16:00 en 17:00 op het strandje bij Charlie

Atze de Vrieze ,

Het wordt 28 graden en er is een nieuw strandje naast de Charlie. Een en een is twee: zaterdag tussen 16:00 en 17:00 moet achter de Alpha het grote Lowlands watergevecht plaatsvinden. Op Facebook hebben inmiddels al 1800 mensen toegezegd mee te doen. Lowlands maakt zich niet al te ongerust over het kwajongens- en -meisjesplan. "Dat kan niet anders dan een gezellige boel worden."

Het Facebookbericht luidt:

Lowlands 2012 staat eindelijk op het punt van beginnen. En wat blijkt?! De weergoden zijn ons zeer gunstig gezind. Zo gunstig, dat het 3 dagen bakken wordt onder onze oranje vriend. En wat is er dan beter om lekker tussen de optredens door heerlijk af te koelen door middel van hét Lowlands 2012 watergevecht!

Dat betekent concreet:

Wie: Wij, zongebruinde, goedgemutste Lowlandsgangers.

Waar: Bij de vrouwenwc's voor de Alpha. Daar kunnen we onze waterpistolen en ballonnen vullen om daarna hét waterballet in volle gang te starten op het (nieuwe) strand bij de Charlie.

Wanneer: Zaterdag, om 16:00 het bijvullen bij de wc's bij de Alpha. Rond 16:15 is de bedoeling dat de eerste mensen nat worden op het strand bij de Charlie.

Waarom: Omdat het kan én mag! De Lowlandsorganisatie heeft bevestigd dat (kleine) waterpistolen mee het festivalterrein op mogen. Natuurlijk zijn ook waterballonnen zeer bruikbaar. Dus komt allen en doe mee in de Lowlands gebeurtenis die je niet mag missen!

Tip: Laat Annie ipv je tassie even je smartphone vasthouden, want het is natuurlijk allemaal op eigen risico en telefoons houden niet zo van water.