Tweede album Wudstik verschijnt op 11-11-11 Tweede album Wudstik verschijnt op 11-11-11

Bijdragen van Kempi, Winne & Jiggy Dje

, Erik Zwennes

Tweede album Wudstik verschijnt op 11-11-11

Bijdragen van Kempi, Winne & Jiggy Dje

Erik Zwennes ,

Zanger en producer Wudstik heeft de knoop doorgehakt. Zijn tweede album VIND verschijnt op 11-11-11, voorafgegaan door een single met Winne. Daarnaast staan op de nieuwe plaat bijdragen van Kempi en Jiggy Dje. Producties komen van SirOJ, Wudstik zelf en een bijdrage van producer Felix Laman.

Bijdragen van Kempi, Winne & Jiggy Dje

Zanger en producer Wudstik heeft de knoop doorgehakt. Zijn tweede album VIND verschijnt op 11-11-11, voorafgegaan door een single met rapper Winne. Daarnaast staan op de nieuwe plaat bijdragen van Kempi en Jiggy Dje. Producties komen van SirOJ, Wudstik zelf en een bijdrage van producer Felix Laman.

Vijf jaar na debuutalbum Mijn Wereld is het tweede album klaar om uit te brengen. Wudstik was lang in gesprek met het label Noah’s Ark, maar koos er uiteindelijk voor om de plaat in eigen beheer uit te brengen. “Vincent (Patty aka Jiggy Dje, red.) is druk met zijn eigen plaat. Daarnaast brengt hij het album van Kraantje Pappie uit. Dan maak je een rekensom voor jezelf en zul je moeten bedenken of je daar op wil wachten. Het is nu vijf jaar geleden, de plaat is af en ik kan niet wachten.” Wudstik benadrukt dat hij en Jiggy Dje in goed overleg tot deze conclusie zijn gekomen.

Wudstik noemt VIND een melodieus album met sfeervolle liedjes. “Dít is Wudstik anno nu. Ik ben trots op de bijdragen van, in mijn ogen, de beste rappers van Nederland. Dit geeft de plaat het hiphop randje, wat ik erg tof vind.” Wudstik is bezig met een akoestische set. Eventueel wordt deze uitgebouwd tot een band-tour in 2012.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12