Volledige optredens Top Notch Extravaganza nu online Volledige optredens Top Notch Extravaganza nu online

Zaterdagavond om 23:25 uur kijken naar compilatie tijdens 3 ON Stage

, Erik Zwennes

Volledige optredens Top Notch Extravaganza nu online

Zaterdagavond om 23:25 uur kijken naar compilatie tijdens 3 ON Stage

Erik Zwennes ,

Zaterdagavond 5 februari kun je om 23:25 uur kijken naar 3 ON Stage, een nieuwe serie live muziek op Nederland 3. Met deze week 15 Jaar Nederlandse hiphop gefilmd tijdens Top Notch Extravaganza: het tweedaagse jubileumfeest van het label. Nu als opwarmer gehele shows van Fresku, Boef en de Gelogeerde Aap en Jayh online.

Zaterdagavond om 23:25 uur kijken naar compilatie tijdens 3 ON Stage

Zaterdagavond 5 februari kun je om 23:25 uur kijken naar 3 ON Stage, een nieuwe serie live muziek op Nederland 3. Met deze week 15 Jaar Nederlandse hiphop gefilmd tijdens Top Notch Extravaganza: het tweedaagse jubileumfeest van het label. Ook zijn er enkele hiphop-hoogtepunten van Lowlands 2010 toegevoegd. Nu als opwarmer gehele shows van Fresku, Boef en de Gelogeerde Aap en Jayh online op 3VOOR12TV. De komende dagen volgen opnames van Kempi, Sef, RBDJAN, The Opposites, Reverse & Adje, Winne, Zo Moeilijk, Zwart Licht, SirOJ & Friends, De Jeugd van Tegenwoordig, U-Niq en de Fakkelbrigade.

Twee dagen lang was de Amsterdamse Melkweg toneel van het verjaardagsfeest van Top Notch. 3VOOR12 filmde er alle optredens. Kijk nu hieronder naar de eerste drie daarvan. Houd de site de komende dagen in de gaten en kijk zaterdag om 23:25 uur naar een compilatie tijdens 3 ON Stage op Nederland 3.

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12