Bezoek VPRO Nederpopshow met Dazzled Kid + The Phantom Four & The Arguido Bezoek VPRO Nederpopshow met Dazzled Kid + The Phantom Four & The Arguido

Meld je aan voor de laatste aflevering van dit seizoen in het MC Theater

, Redactie 3VOOR12

Bezoek VPRO Nederpopshow met Dazzled Kid + The Phantom Four & The Arguido

Meld je aan voor de laatste aflevering van dit seizoen in het MC Theater

Redactie 3VOOR12 ,

De laatste aflevering van dit VPRO Nederpopshow-seizoen wordt woensdag 12 januari opgenomen in het MC Theater op het Westergasterrein in Amsterdam. Ditmaal treden Dazzled Kid + The Phantom Four & The Arguido (Rudeboy) op. De opnames zijn gratis bij te wonen door te reserveren.

Meld je aan voor de laatste aflevering van dit seizoen in het MC Theater

De laatste aflevering van dit seizoen van de VPRO Nederpopshow wordt woensdag 12 januari opgenomen in het MC Theater op het Westergasterrein in Amsterdam. Ditmaal treden Dazzled Kid (Tjeerd Bomhof van Voicst) en The Phantom Four & The Arguido (Rudeboy) op. The Phantom Four als de surfrock 'n roll band waarmee Phantom Frank uit de as van de legendarische Treble Spankers verrees. Rudeboy ken je als de charismatische frontman van onder meer Urban Dance Squad en Junkie XL. Ook wordt er bekend welke band van het 3VOOR12 podium mag optreden op het Sziget festival. De opnames zijn gratis bij te wonen door te reserveren via 3VOOR12.

Wie gaat er naar Sziget?
Elke Nederpopshow speelt er ook een band op het 3VOOR12 Podium, waarna de gasten punten geven voor het optreden. De band met de meeste punten wint een show op het grote Hongaarse zomerfestival Sziget. De strijd gaat tussen Shaking Godspeed, Krach en Baskerville, die allemaal de maximale dertig punten behaalden met hun show. De winnaar treedt ook op.

Laatste uitzending op zondag na Noorderslag
De eerstvolgende uitzending van VPRO's Nederpopshow is op zondag 16 januari, inderdaad: de zondag na het Noorderslag-weekend. Zodat je zondag op de bank kan bijkomen met een televisieshow met optredens van Dazzled Kid, The Phantom Four met Rudeboy en de winnaar van het 3VOOR12 podium. Inschakelen om 22.00 uur op Nederland 3.

Ook op 3VOOR12TV
De uitzending is natuurlijk terug te zien op Uitzendinggemist en - in volle glorie - de volgende dag op 3VOOR12TV. Zo ook de laatste show met optredens van Moss, Daily Bread en The Medics. De hele show vind je ook hieronder:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12