3VOOR12 podium Eurosonic live te volgen op 3FM en 101.TV 3VOOR12 podium Eurosonic live te volgen op 3FM en 101.TV

Live: Ben Howard, Vinnie Who, Crystal Fighters, Krach en Delorean

, Ingmar Griffioen

3VOOR12 podium Eurosonic live te volgen op 3FM en 101.TV

Live: Ben Howard, Vinnie Who, Crystal Fighters, Krach en Delorean

Ingmar Griffioen ,

Vanavond begint het vierdaagse Euronic / Noorderslag weekend en 3VOOR12 is present op de Eurosonic woensdag met een eigen podium met vijf acts in Vera. Die shows in de Oosterstraat zijn live te volgen op 3FM en 101.TV. Zaterdag zenden we Noorderslag op de eigen site uit.

Live: Ben Howard, Vinnie Who, Crystal Fighters, Krach en Delorean

Vanavond begint het vierdaagse Euronic / Noorderslag weekend en 3VOOR12 is present op de Eurosonic woensdag met een eigen podium met vijf acts in Vera. Die shows in de Oosterstraat van Ben Howard (check vast de sessie onderaan), Vinnie Who, Crystal Fighters, Krach en Delorean zijn live te volgen op 3FM en 101.TV.

Zaterdag heeft 3VOOR12 traditiegetrouw ook een eigen Noorderslag-podium in de Oosterpoort. Thuis op de bank kun je ook de shows van Zwart Licht XL, The Medics, Happy Camper, Pop Up Animal Kids en Sir OJ volgen met de videoplayer op onze ESNS festivalsite. Dat is niet alles: ook in de andere zalen kun je erbij zijn. Met de speciale videoplayer kun je namelijk schakelen tussen de verschillende zalen tijdens Noorderslag.

Inmiddels vind je de eerste Eurosonic-sessies van Ben Howard, Ólöf Arnalds en Francis International Airport al op 3VOOR12TV.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12