Club 3VOOR12 met Rox, Absynthe Minded en Customs Club 3VOOR12 met Rox, Absynthe Minded en Customs

Reserveer nu gratis

, Casper Sikkema

Club 3VOOR12 met Rox, Absynthe Minded en Customs

Reserveer nu gratis

Casper Sikkema ,

Donderdag 22 april is het weer tijd voor Club 3VOOR12 in het Amsterdamse Desmet. Een internationale editie dit keer met het Britse Rox en de Vlaamse bands Absynthe Minded en Customs.

Reserveer nu gratis

Donderdag 22 april is het weer tijd voor een Club 3VOOR12 in het Amsterdamse Desmet. Deze editie kent een internationaal getinte line-up met Britse Rox en de Vlaamse Absynthe Minded en Customs. 

Rox
Met ‘My Baby Left Me’ gaf Rox begin dit jaar al een kleurrijk en smaakvol visitekaartje af. De wortels voor haar krachtige stem en overtuigende perfomance legde ze in de kerk waar haar opa dominee was. Hier zong ze als kind hele zaterdagen over de liefde van God en de heilzame werking van een vruchtbaar geloof. Het idioom van de liedjes op haar in Engeland uitermate positief ontvangen debuutalbum Memoirs is gelukkig wat meer richting realiteit opgeschoven en haar smaakvolle popsoul komt met een bruisende lente voor de deur, als geroepen. 

Absynthe Minded
In België zijn ze inmiddels een Grote Band en met een prachtig bewerkt gedicht van Hugo Claus als hit (Envoi), doet Absynthie Minded een serieuze gooi naar Nederlandse faam. De ingenieuze en niet zelden bijzonder meeslepende liedjes vol vergezochte invloeden (we horen oude jazz, Balkanecho’s, pop en rock) verliezen nimmer hun toegankelijkheid en mikken recht op uw hart. De voornaamste pijlen zijn daarbij de bijzondere stem van zanger Bert Ostyn en de in eigen land legendarische livereputatie. 

Customs
Vorig jaar braken de mannen van Customs groots door in Belgie, hitsingle Rex werd zelfs door Studio Brussel tot nummer van jaar uitgeroepen in de befaamde Afrekening.  De keurig op maat gesneden new wave-hits waar naast Echo & the Bunnymen, The Cocteau Twins en The Sounds vooral ook Editors en Interpol donker, maar meefluitbaar meeblazen.  Dit jaar op twee grote Bevrijdingsfestivals te zien, maar daarvoor op Club 3VOOR12 in Desmet.  

Uiteraard kan jij hier ook bij zijn. Het enige wat je dan moet doen is op tijd reserveren. De gastenlijst gaat vrijdag om 11.57 open. Donderdag 22 april gaan de deuren om 20.30 open, de eerste band begint om 21.00.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12