Joost van Bellen: "Als ik thuis kom, hoop ik dat er voor me is gekookt" Joost van Bellen: "Als ik thuis kom, hoop ik dat er voor me is gekookt"

Jubilerende dj op film: backstage, thuis op de bank, achter de rollator

, Fiona Fortuin

Joost van Bellen: "Als ik thuis kom, hoop ik dat er voor me is gekookt"

Jubilerende dj op film: backstage, thuis op de bank, achter de rollator

Fiona Fortuin ,

Ter ere van zijn jubileum heeft Joost van Bellen de Rock And Rave Circus tour opgezet. Op de eerste avond in de Melkweg was 3VOOR12 erbij met camera. Een filmpje over en met Van Bellen in de club, backstage, maar ook thuis op de bank met zijn geliefde: over verleden, heden, toekomst, vriendschap en onvoorwaarderlijke liefde.

Jubilerende dj op film: backstage, thuis op de bank, achter de rollator

25 jaar geleden draaide Joost van Bellen zijn eerste plaatje. Hij begon in kraakpand Armadillo, stond in de Roxy, werd berucht om zijn Speedfreax feesten en staat anno 2009 nog altijd achter de draaitafels. En nog altijd even gepassioneerd, zij het nu als een dj-dinosauriër met Mickey Mouse shirt aan en een snor als handelsmerk.

Ter ere van zijn jubileum heeft Joost van Bellen The Greatest Rock And Rave Circus tour opgezet. Op de eerste avond in de Melkweg was 3VOOR12 erbij met camera. Een filmpje over en met Van Bellen in de club, backstage, maar ook thuis op de bank met zijn geliefde: over verleden, heden, toekomst, vriendschap en onvoorwaarderlijke liefde.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12