Hollandse Nieuwe Pop Zavs FFF zoekt Ringo Hollandse Nieuwe Pop Zavs FFF zoekt Ringo

“Beetje mystiek is het wel he?”

, Redactie 3VOOR12

Hollandse Nieuwe Pop Zavs FFF zoekt Ringo

“Beetje mystiek is het wel he?”

Redactie 3VOOR12 ,

De Hollandse Nieuwe van deze week is Pop Zavs FFF, een nieuwe band uit Amsterdam die op zoek is naar een eigen Ringo. “Voorlopig zijn we met zijn tweeën, maar ook samen zorgen we voor rauwe energie.”

“Beetje mystiek is het wel he?”


WIE OF WAT IS Pop ZAVS FFF?
“Dat ben ik, Vincent de Bel, samen met met Martijn Klippel. Voorlopig zijn we met zijn tweeën, maar we zijn op zoek naar een eigen Ringo. We hebben er al een paar gevonden, het is afwachten of de echte Ringo daar bijzit. Er is een EP, And The Magical No Banda, momenteel zijn we bezig om dat uit te bouwen naar een plaat.”

VANWAAR DE NAAM?

“Ooit stuurde ik op een laat tijdstip een sms naar een goede vriend van me. Toen ik hem teruglas, had ik geen flauw idee wat ik ermee bedoelde. Toch liet het me niet los. Het betekent in principe niets, in ieder geval niets in deze wereld. Maar dat is ook wel weer mooi. Beetje mystiek is het wel he?”


3VOOR12 OORDEEL: Akoestische folk meets van alles en nog wat. Pop Zavs FFF test de luisteraar uit.
“Dit is wat ik doe, het geeft een goed beeld, maar het kan nog wel een stukje beter. Ik hoef niet per se mensen te prikkelen, ik wil wel origineel blijven.”


KEUZES:

PUPPY SOMEHING OF POP ZAVS FFF?
“Pop Zav FFF. Dat jullie Puppy Somehing kennen. Dat is inderdaad zonder t.”

EEN NAAM DIE LEKKER BLIJFT HANGEN OF LEKKER MOEILIJK DOEN?
“Die lekker blijft hangen. Dat zal het ook gaan doen hoor. Na een tijdje, daar ben ik van overtuigd.”

EEUWIGE ROEM OF RIJKDOM?
“Eeuwige roem.”


WAAROM MAAK JE MUZIEK?
“Ik weet het niet, daar hou ik me nooit zo mee bezig. Ik hou van muziek, ik maak het sinds mijn dertiende. Het is tof en opwindend om iets wat in je hoofd zit dat nog geen betekenis heeft, te kunnen vangen in muziek. Het is een kick als de stukjes in elkaar vallen.”

WAAROM MOETEN WE POP ZAVS FFF GAAN ZIEN EN WANNEER KUNNEN WE JE ZIEN?
“Op 26 februari staan we in Luxor Live in Arnhem, dat is een mooi zaaltje volgens mij. Waarom je ons moet gaan zien? Het is weer eens wat anders, denk ik. Voorlopig met zijn tweeën, maar ook zo brengen we rauwe energie.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12