Go Back To The Zoo in Nike commercial Go Back To The Zoo in Nike commercial

“Rijk worden we er niet van”

, Fiona Fortuin

Go Back To The Zoo in Nike commercial

“Rijk worden we er niet van”

Fiona Fortuin ,

Het nummer Beam me up van de Amsterdamse Go Back To The ZOO is te horen in een internationale reclame campagne van Nike.

“Rijk worden we er niet van”

Het nummer Beam me up van de Amsterdamse Go Back To The ZOO is te horen in een internationale reclamecampagne van Nike. Op alle websites van het merk is het filmpje te zien.

De commercial, waar onder meer sporters als tenniser Raphael Nadal en voetballer Didier Drogba te zien zijn, is gemaakt door het Amsterdamse reclamebureau Mokummercials, via MySpace kwamen zij bij Go Back To The Zoo terecht. “We hebben onze ziel verkocht aan de commercie”, zegt zanger Cas Hieltjes lachend. “Maar je kan in deze tijd niet veel anders.”

Hieltjes vertelt dat er heel misschien ook nog een fotoshoot aankomt. “Het is nog vaag, maar we moesten onze maten doorgeven. Die foto zal dan bij de commercial komen te staan, om aan te geven van wie het nummer is. We zullen er alleen niet zo gespierd uitzien als zij die in de commercial voorbij komen.”
 
Nu Go Back To The Zoo zijn ziel toch heeft verloren, denkt de band stilletjes al aan een opvolger. “Ik moet het misschien niet hardop zeggen, maar met Nike heb ik niet zoveel, al zou ik wel graag als sponsor voor mijn voetbalteam willen hebben. Hun voetbalkleding zit erg lekker. Filippa K, dat zie ik wel zitten.”

De Hollandse Nieuwe heeft er een zakcentje aan over gehouden. “Maar rijk worden we er niet van. Het was leuk om te krijgen.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12