3VOOR12 Presenteert... TV On The Radio! 3VOOR12 Presenteert... TV On The Radio!

Showcase in Desmet op 1 oktober

3VOOR12 Presenteert... TV On The Radio!

Showcase in Desmet op 1 oktober

Woensdag 1 oktober zal de New Yorkse band TV On The Radio een exclusief optreden voor 3VOOR12 geven in de Desmet studio's in Amsterdam, ter ere van hun nieuwe album Dear Science.

Showcase in Desmet op 1 oktober

Maandag 22 september verschijnt het nieuwe album Dear Science van de New Yorkse Band TV On The Radio en dat is reden voor 3VOOR12 om een exclusief 3VOOR12 Presenteert-concert te organiseren met deze band, op 1 oktober 2008 in de Desmet Studio’s in Amsterdam. Het album is al te beluisteren in de Luisterpaal en wordt vanaf 29 september 3VOOR12 Album van de week. Het optreden is vanaf zaterdag 4 oktober te zien als concert van de week bij 3VOOR12TV en vanaf 13 october te beluisteren in 3VOOR12RADIO op 3FM.

TV On The Radio is een vreemde band. De band uit Brooklyn, New York bestaat uit vier zwarte muzikanten en de blanke multi-instrumentalist David Sitek. De groep brak in undergroundkringen door met de donkere, experimentele albums Desperate Youth, Blood Thirsty Babes (2004) en Return to Cookie Mountain (2006).

Op Dear Science, dat deze maand verschijnt, is ruimte voor speelse disco-elementen en een aanstekelijke nieuwe energie. Single Golden Age is zelfs ronduit euforisch. “We hebben ons voorgenomen veel plezier te beleven aan het maken van dit album”, aldus zanger Tunde Adebimpe. “We wilden muziek maken die wij op een dansvloer zouden willen horen. Er zit veel licht in de plaat, al is de inhoud nog steeds vrij zwaar.”

KAARTEN WINNEN
Kaarten voor het concert worden weggegeven in de 3VOOR12 Nieuwsbrief, op 3VOOR12.vpro.nl en bij 3VOOR12RADIO op 3FM. Het album is nu al te beluisteren op de 3VOOR12 Luisterpaal.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12