Ellen ten Damme en Moke bekroond met een Duiveltje Ellen ten Damme en Moke bekroond met een Duiveltje

Peter Pan Speedrock begint aan de tweede ronde

Ellen ten Damme en Moke bekroond met een Duiveltje

Peter Pan Speedrock begint aan de tweede ronde

Tijdens de jaarlijkse Muzikantendag in 013 zaterdag 17 mei zijn de Duiveltjes uitgereikt aan de beste zanger/zangeres, gitarist, toetsenist, drummer, bassist, dj/producer en poppodium. Ellen ten Damme was de grote winnaar. Zij won de prijs voor beste zangeres en zag ook haar bassist Dick Brouwers bekroond worden.

Peter Pan Speedrock begint aan de tweede ronde

Muzikanten kijken toch net weer anders naar een bandje dan normale bezoekers. Eens per jaar mogen ze stemmen op de collega’s waar ze het afgelopen jaar watertandend naar hebben staan kijken. Tijdens de jaarlijkse Muzikantendag in 013 zaterdag 17 mei zijn de Duiveltjes uitgereikt aan de beste zanger/zangeres, gitarist, toetsenist, drummer, bassist, dj/producer en poppodium. Ellen ten Damme was de grote winnaar. Zij won de prijs voor beste zangeres en zag ook haar bassist Dick Brouwers bekroond worden. 

Het Eindhovense speedrocktrio Peter Pan Speedrock had de collectie al compleet. Alle drie de muzikanten hadden al een beelde op de schouw staan, drummer Bart Nederhand begint nu aan de tweede ronde. Meest opvallende winnaar is misschien wel Jules Deelder, die de prijs voor beste dj/producer wegkaapt voor de neus van de complete Nederlandse danswereld. Deelder is al jaren populair met zijn immense collectie jazz 7-inches. Andere winnaars zijn gitarist Ruben Hoeke, toetsenist Eddy Steeneken van Moke en Paradiso.

De winnaars:
Beste zanger(es):
Ellen ten Damme
Beste gitarist: Ruben Hoeke (Ruben Hoeke Band)
Beste bassist: Dick Brouwers (Ellen ten Damme)
Beste drummer: Bart Nederhand (Peter Pan Speedrock)
Beste toetsenist: Eddy Steeneken (Moke)
Beste DJ/Producer: Jules Deelder
Beste podium: Paradiso, Amsterdam
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12