dEUS headliner Motel Mozaique

“We zijn een motel, we zien graag vaste gasten terugkomen”

De organisatie heeft het lang stil weten te houden, maar nu is het dan toch bekend: de secret headliner op het Motel Mozaique festival is dEUS. Harry Hamelink: “We noemen ons niet voor niets een motel, we zien graag vaste gasten terugkomen.”

“We zijn een motel, we zien graag vaste gasten terugkomen”

De meeste namen voor festival Motel Mozaique waren al bekend. Maar er viel nog een groot gat, op prime time. Dat was bewust. Een grote naam wilde de organisatie nog graag even geheim houden. Maar nu is het dan toch bekend: dEUS is headliner. 

Organisator Harry Hamelink is vereerd om de Belgische band weer op zijn podium te mogen verwelkomen. “dEUS heeft inmiddels een behoorlijke status in Europa opgebouwd en dan toch komen ze weer terug naar Motel Mozaique. We noemen ons ook niet voor niets een motel. We zien graag vaste gasten terugkomen.” Want dEUS, en dan vooral frontman Tom Barman, heeft vanaf het begin in verschillende vormen al op Motel Mozaique opgetreden. Als duo, solo en dj. “En dan nu met een nieuw album. Ik heb al een paar keer geluisterd en ik ben weer onder de indruk. Hij is heel groovy met veel verassingen en bijzondere keuzes.”

Motel Mozaïque met onder meer Goldfrapp, Jamie Lidell, Gutter Twins en Efterklang vindt plaats van 10 tot en met 13 april op verschillende locaties in de binnenstad van Rottedam.