Einde Feverdream, begin NeonRainbows Einde Feverdream, begin NeonRainbows

...en verder met At No Bikini Beach

Einde Feverdream, begin NeonRainbows

...en verder met At No Bikini Beach

Feverdream stopt er mee. De nieuwe bassist Bart is vader geworden en last een pauze in. Vooralsnog noemt Feverdream zanger René de stop ook nog een pauze, maar wachten op Bart of het inwerken van een nieuwe bassist ziet de band niet zitten. Wél zijn er al weer twee nieuwe formaties op volle kracht.

...en verder met At No Bikini Beach

Na vier platen en diverse tours houdt het Rotterdamse drietal Feverdream op te bestaan. Zanger René van Lien durft het woord ‘opheffen’ nog niet in de mond te nemen. “Ik houd het nu op een pauze. Het zou fijn zijn als er nog een mooi einde aan komt. Het voelt niet meer hetzelfde.” De verklaring voor het naderende einde ligt in het vaderschap van nieuwe bassist Bart Baekelandt. René en drummer Arnold van de Velde zagen het niet zitten om weer een nieuwe bassist in te moeten werken.

De heren weigeren stil te zitten. Hun tweede band At No Bikini Beach bestaat al even, maar heeft nu een nieuwe toetsenist. Ook is de drummer van The Hands aangetrokken om de band te versterken. “Die gast is beter dan wij bij elkaar, echt een uitdaging”, aldus René.

Ook band nummer drie begint nu gestalte te krijgen. “Ja die naam mag nu wel naar buiten, maar wel goed schrijven hoor!” Bij deze: NeonRainbows. Toch durft René Het definitieve einde van Feverdream nog steeds niet uit te spreken: “Vanuit Rusland is nog veel vraag naar Feverdream. Er is nog uitzicht op een deal daar. Daarnaast willen we eigenlijk nog een postuumlive-plaat uitbrengen en ben ik bezig een dvd met videomateriaal samen te stellen.” Het zou zomaar kunnen dat Feverdream nog een spannend schaduwbestaan zal kennen.
“Uiteindelijk moet er gewoon een mooi laatste concert in Rotown plaatsvinden. Dat is toch onze plek geworden.”

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12