Stem nu voor de Song van het Jaar 2007

Wordt het Shenkie, Scroobius Pip of Arctic Monkeys??

Het is weer zover: we willen weten wat de allerbeste song van dit jaar is en daar hebben we jouw hulp bij nodig. Stemmen dus, op die Song van het Jaar 2007!

Wordt het Shenkie, Scroobius Pip of Arctic Monkeys??

Voor we je gaan vertellen over het hoe en wat, eerst het belangrijkste:

STEM NU! NEE, NIET STRAKS, NU!
(En maak kans op die muziekbon t.w.v. 50 euro)

Ja, het is weer zover. Ook dit jaar willen we weer weten wat jij absoluut de allerbeste song van het jaar vindt. En dus heeft het 3VOOR12 team weer een lijst met 200 kanshebbers voor je opgesteld waaruit je je eigen top 5 mag kiezen. Vanaf nu tot zondag 9 december 23.57 uur.

Jouw keuze bepaalt niet alleen mee wie er gaat winnen, maar ook hoe de speciale Song van het Jaar show eruit gaat zien, die dit jaar woensdagavond 12 december vanaf 19.00 uur live op 3VOOR12TV/Central, 3FM en de 3VOOR12 website te volgen is. De show wordt gepresenteerd door Eric Corton, Dennis Weening en gast dj Michiel Veenstra vanuit de Desmet Studio's in Amsterdam.

Net als andere jaren, komt er ook deze keer weer een aantal genomineerde bands langs om, naast een eigen song ook de coverversie van een andere song uit de top 100 te spelen. Andere genomineerden worden live geïnterviewd.

Na de ontknoping op 23.57 uur, gaat het na middernacht nog even doormet de Song van het Jaar Afterparty op 3FM, met DJ Sandeman, die alle hoofdrolspelers door elkaar plalt in zijn Song van het Jaar, The Remix.

Stem jij voor 9 december 23.57 uur en laat je ook je adresgegevens achter, dan maak je kans op een van de muziekbonnen ter waarde van €50!

Wil je er bij zijn op 12 december, meld je dan vanaf 28 november gratis aan op onze gastenlijst!