Sessie: Alela Diane ontheemd in de lift van Hotel Arena Sessie: Alela Diane ontheemd in de lift van Hotel Arena

“Ik kijk liever niet recht in de camera”

Sessie: Alela Diane ontheemd in de lift van Hotel Arena

“Ik kijk liever niet recht in de camera”

Alela Diane is haar oude nummers nu wel een beetje zat. Het album is drie jaar oud en ze kan niet wachten om nieuwe nummers uit te brengen. In de lift van Hotel Arena laat ze naast een oudje alvast één nieuw nummer horen.

“Ik kijk liever niet recht in de camera”

Alela Diane is de rijzende ster aan het Amerikaanse folkfirmament. Het nieuwe genre freefolk, waar men haar in hokt, zal haar worst wezen. Dat haar buurvrouw Joanna Newsom het zo goed doet, lijkt ook aan Alela voorbij zijn gegaan. “Ik heb nog geen geld om een bandlid mee te nemen, daarom tour ik nu in mijn eentje door Europa.”

Achter de gesloten deuren van de lift klinken de liedjes van deze kleine vrouw nog breekbaarder. Enigszins ontheemd speelt Diane twee nummers. “Ik wil ook graag een nieuw nummer doen. Die oude nummers heb ik nu al zo veel gespeeld. Ik heb meer in mijn mars dan die oude plaat.”

Zondag 16 december speelt Alela Diane in de kleine zaal van Paradiso. 18 december doet deze grote kleine dame Doornroosje aan. 3VOOR12 zal het eerste optreden in audio en video opnemen. Vanaf 22 december is Alela Diane Concert van de Week.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12