London Calling wint van Lowlands London Calling wint van Lowlands

Britse VVV roept England Rocks! Award in het leven om London Calling te bedanken

London Calling wint van Lowlands

Britse VVV roept England Rocks! Award in het leven om London Calling te bedanken

London Calling heeft een England Rocks! Award gewonnen. Geen probleem dat je deze prijs nog niet kent. Het is namelijk nieuw in het leven geroepen door de Britse VVV. De prijs is bedoeld voor organisaties die veel betekenen voor nieuw Brits talent.

Britse VVV roept England Rocks! Award in het leven om London Calling te bedanken

Het succesvolle halfjaarlijkse festival London Calling is door het Britse verkeersbureau in het zonnetje gezet. Speciaal voor organisaties die veel betekenen voor nieuw Brits talent heeft EnjoyEngland de England Rocks! Award in het leven geroepen. Naast London Calling waren de Utrechtse popzaal EKKO en Lowlands genomineerd.

De England Rocks! Award werd afgelopen vrijdag uitgereikt aan de organisatie van London Calling in Paradiso. Op de Nederlandstalige website van EnjoyEngland staat het volgende: ‘Wij danken London Calling en de andere kandidaten EKKO en Lowlands enorm voor al hun steun aan nieuwe Engelse bands en artiesten in de afgelopen jaren.’

London Calling weet al sinds 1992 bands te boeken vóór hun grote doorbraak. Zo speelden in het verleden onder andere Blur, Snow Patrol, The Libertines, Franz Ferdinand, Bloc Party, Editors en Kaiser Chiefs op het festival in Paradiso. De volgende editie van London Calling vindt plaats op 25 en 26 april 2008.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12